Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 480 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on okt 20th, 2019
Sinds deze maand hebben wij de sponsorovereenkomst met Game11 met twee jaren verlengd. De overeenkomst betekent dat leden met korting materiaal kunnen aanschaffen bij Game11 en de vereniging een groot deel van de benodig ..
Posted on sept 07th, 2019
Vandaag streden leden onderling voor het clubkampioenschap.  In 3 categorieën werden de volgende leden kampioen: Cat 1:1e Stefan vd Lelie2e Kevin Lieuw-onCat 2:1e Harm Rekers2e Geert DijkstraCat 3:1e Reinhardt Mulder ..
Posted on aug 31st, 2019
Tot onze grote spijt hebben we ons eerste herenteam moeten terugtrekken uit de competitie. Tijdens de vakantie heeft Robin een breuk in zijn schouderblad opgelopen en hij is daardoor minstens een seizoen uitgeschakeld. ..
Posted on aug 22nd, 2019
Het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen. Via dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van een aantal activiteiten bij Tafeltennis Zwolle voor de komende maand: Begin van de trainingen Dinsdag 3 septem ..
Posted on juli 20th, 2019
Weleens mee gedaan aan een Racketlon? Je krijgt zondag 29 september 2019 de kans om je krachten te meten in deze door TCI, BC Blauwvinger en de Tafeltennisvereniging Zwolle georganiseerde mix van 3 sporten. Je speelt in ..

Stichting Tafeltennis IJsseltop is een samenwerkingsverband tussen de verenigingen TTV Smash’70 Hattem en Tafeltennis Zwolle.

De stichting is 27 mei 2014 opgericht en heeft het doel het tafeltennisniveau van jeugdspelers in de regio Zwolle/Hattem te verhogen. 

Jeugdspelers van beide verenigingen én van verenigingen uit de regio / afdeling die meer uit zichzelf willen halen en tafeltennis op landelijk competitieniveau willen spelen, kunnen zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij Roelof Buschgens.

Tafeltennis IJsseltop streeft er naar om spelers uit de regio bij hun eigen vereniging te laten spelen. Tafeltennis IJsseltop biedt kwalitatieve topsport trainingen waarvan spelers uit de regio Zwolle/Hattem/ Afdeling Oost gebruik van kunnen maken, naast de eigen clubtrainingen.

De training worden gegeven bij Tafeltennis Zwolle onder begeleiding van bondscoach Gerard Dijkland.

TT IJsseltop speelde met twee jeugdteams in de Landelijke A divisie, op dit moment is de stichting slapende.

Dit artikel zal hoogstwaarschijnlijk basisinformatie bevatten over de Jeugd. Wanneer dit artikel niet gewenst is, maak dan van het menu-item "Jeugd" het menu-item "Scheidingsteken" in plaats van "Individueel artikel". 

Dag Tijdstip Activiteit Trainer Locatie
Dinsdag 18:30-20:00 Training Jeugd 1 Quiryn / Stefan Centrum
Dinsdag 20:00-23:00 Competitie / Vrijspelen   Centrum
Vrijdag 18:30-19:45 Training Jeugd Beginners / Gevorderden Hans Zuid
Vrijdag 20:00-... Competitie / Vrijspelen   Centrum
Zaterdag 09:30-... Competitie Jeugd   Centrum

 

Wil jij ook ervaren hoe leuk het is om te tafeltennissen? Kom 4 keer gratis trainen!

Onze sponsoren
logo_samen_zwolle.pnghoutburcht_logo.jpglogo_game11_width306x102ws.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpgBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngWE zijn typisch logo.png184381-Communiq-Logo-RGB.pngcentric_logo_x2.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgTriple_Eye_logo.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnghaspe_logo.jpglogo-intermobiel-big.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpg
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok