Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 158 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on mrt 19th, 2019
Ook dit jaar staat de leuke, mooie en sportieve trainingsweek van Tafeltennis Zwolle op het programma. Bij deze stuur ik jullie nog wat informatie om van deze week een groot succes te maken. Het weekprogramma ziet er a ..
Posted on feb 26th, 2019
Ook dit jaar wordt de Game11 TN Open georganiseerd. Een jeugd en senioren toernooi dat voor ieder geschikt is om het seizoen af te sluiten. Wel is er een kleine aanpassing m.b.t. voorgaande edities.    De seniore ..
Posted on jan 29th, 2019
Beste ondernemer, medewerker, pingponger,Bij steeds meer bedrijven staat een pingpongtafel voor ontspanning en beweging. Maar wie is de baas van de tafel? Medewerkers van bedrijven uit heel Nederland kunnen zich meten me ..
Posted on jan 27th, 2019
Beste leden van Tafeltennis Zwolle, Vandaag hebben alle leden weer een e-mail ontvangen om je weer in te schrijven voor de vrijwilligerstaken (of vrijstelling). We hebben nu een twee keer een half jaar gewerkt met het n ..
Posted on jan 27th, 2019
Wij ontvingen een uitnodiging vanuit de NTTB voor de 7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups van 15 tot en met 18 augustus bij TTV Hilversum.Zie voor meer informatie de bijlagen, onze a ..

Stichting Tafeltennis IJsseltop is een samenwerkingsverband tussen de verenigingen TTV Smash’70 Hattem en Tafeltennis Zwolle.

De stichting is 27 mei 2014 opgericht en heeft het doel het tafeltennisniveau van jeugdspelers in de regio Zwolle/Hattem te verhogen. 

Jeugdspelers van beide verenigingen én van verenigingen uit de regio / afdeling die meer uit zichzelf willen halen en tafeltennis op landelijk competitieniveau willen spelen, kunnen zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij Roelof Buschgens.

Tafeltennis IJsseltop streeft er naar om spelers uit de regio bij hun eigen vereniging te laten spelen. Tafeltennis IJsseltop biedt kwalitatieve topsport trainingen waarvan spelers uit de regio Zwolle/Hattem/ Afdeling Oost gebruik van kunnen maken, naast de eigen clubtrainingen.

De training worden gegeven bij Tafeltennis Zwolle onder begeleiding van bondscoach Gerard Dijkland.

TT IJsseltop speelde met twee jeugdteams in de Landelijke A divisie, op dit moment is de stichting slapende.

Dit artikel zal hoogstwaarschijnlijk basisinformatie bevatten over de Jeugd. Wanneer dit artikel niet gewenst is, maak dan van het menu-item "Jeugd" het menu-item "Scheidingsteken" in plaats van "Individueel artikel". 

Dag Tijdstip Activiteit Trainer Locatie
Dinsdag 18:30-20:00 Training Jeugd 1 Quiryn / Stefan Centrum
Dinsdag 20:00-23:00 Competitie / Vrijspelen   Centrum
Woensdag 18:00-19:15 Training Jeugd Instroom Robin / Heidi Centrum
Donderdag 18:15-19:30 Training Jeugd 1 Marc / Robin Centrum
Vrijdag 18:30-19:45 Training Jeugd Beginners / Gevorderden Hans Zuid
Vrijdag 20:00-... Competitie / Vrijspelen   Centrum
Zaterdag 09:30-... Competitie Jeugd   Centrum

 

Wil jij ook ervaren hoe leuk het is om te tafeltennissen? Kom 4 keer gratis trainen!

Onze sponsoren
logo_game11_width306x102ws.pngcentric_logo_x2.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpglogo-intermobiel-big.pngTriple_Eye_logo.png184381-Communiq-Logo-RGB.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnghoutburcht_logo.jpglogo_samen_zwolle.pnghaspe_logo.jpgIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgWE zijn typisch logo.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok