Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 337 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on mrt 13th, 2020
Beste leden, Volgend het overheids- en bondnieuws hebben wij bestuur in navolging van eigenlijk alle andere sportverenigingen besloten om onze zaal tot en met 6 april te sluiten vanwege Corona. Dit betekent dat naast ..
Posted on mrt 12th, 2020
Sportkoepel NOC*NSF adviseert sinds vanmiddag voor heel Nederland alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden tot en met 6 april 2020 af te gelasten.  Zoals u wellicht al heeft verno ..
Posted on mrt 02nd, 2020
29 februari en 1 maart vond het Nederlands Tafeltenniskampioenschap weer plaats in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Zowel de vrouwen als mannen streden om de titel. Bij de vrouwen werd Shuo Han Men de nieuwe Neder ..
Posted on feb 26th, 2020
Beste Speelster of Speler, Onze zomerstages komen er weer aan. We organiseren dit jaar drie zomerstages, dus keuze genoeg om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen (zie bijgaande flyers).week van 10 t/m 14 ..
Posted on jan 09th, 2020
Morgenavond wordt er bij ons gestreden om de #IJsselcup met @DTV84_Dalfsen, @ttvheino en @ttvSwiftDev. Hierdoor is er geen mogelijkheid voor vrijspelen. Toeschouwers zijn natuurlijk wel welkom.

Dit artikel zal hoogstwaarschijnlijk basisinformatie bevatten over de Bedrijven. Wanneer dit artikel niet gewenst is, maak dan van het menu-item "Bedrijven" het menu-item "Scheidingsteken" in plaats van "Individueel artikel". 

In dit artikel moet informatie verschijnen over "Clinics". Dit is nog niet af en moet nog aangepast worden!

Welk bedrijf heeft er nu geen tafeltennistafel om af te toe even los te komen en om te gedachten even op een rij te zetten? Net zoals met de bedrijfsvoering is het goed om met tafeltennis continu te verbeteren. Je wilt die ene collega toch eens verslaan of het in elk geval lastig maken? Weten hoe de spelregels zijn, hoe je een batje moet vasthouden, welke technieken er zijn en welk materiaal het beste bij je past. Dat willen wij je als vereniging graag leren. Leuk en leerzaam om dat een clinic bij ons te volgen. Samen een avond met je collega's er op uit. De dag er na kun je gelijk alles op het werk toepassen.

Bedrijventoernooi Zwolle e.o.

Het streven is om elk jaar een toernooi voor bedrijven uit de regio Zwolle te organiseren. Bij dit bedrijventoernooi staat niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid hoog in het vaandel. Ook is het een leuke manier om andere bedrijven uit de regio te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Dus niet alleen goed voor de ontspanning, sfeer en gezondheid, maar ook voor het netwerk!

Meer informatie?

Heeft u vragen over het bedrijventoernooi of wilt u met uw bedrijf een clinic? Neem dan vrijblijvend contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij voorzien u graag van alle benodigde informatie.

Sponsoring is een bekend begrip in de sportwereld. Met behulp van sponsoren kan de sportwereld zich ontwikkelen waardoor evenementen een groter succes worden, sportorganisaties betere faciliteiten en mogelijkheden kunnen realiseren en sporters hun dromen na kunnen jagen. Sponsoring biedt voor sponsoren vele mogelijkheden die bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelen. Denk hierbij aan het verhogen van de naamsbekendheid, relatiemarketing, het versterken van het imago en verhogen van de verkoop.

Waarom tafeltennissponsoring?

Tafeltennis is een sport die bij iedereen bekend is. Maar liefst 96 procent van de bevolking heeft wel eens getafeltennist. Op vakantie in Frankrijk of op school waarmee een emotionele connectie met tafeltennis is. Kenmerken van tafeltennis: snel, scherp, technisch, gezellig, laagdrempelig en discipline kunnen middels sponsoring overgedragen worden uw merk.

Bedrijven die zich inzetten voor de sport worden gezien als maatschappelijk betrokken. Het sponsoren van tafeltennis is daarmee een ideale kans om goodwill te creëren bij de doelgroep. De logo's van onze huidige sponsoren vindt u in de lopende balk onderin. Doelstelling Tafeltennis Zwolle

Tafeltennis Zwolle heeft als doelstelling een vooruitstrevende vereniging te zijn. Met traditionele verenigingswaarden als basis willen wij meer, zoals samenwerkingsverbanden, een rol spelen in de maatschappij, sporten met een beperking en bijdragen aan sportevenementen en tafeltennis- in het bijzonder:

  • Basisscholenproject (i.s.m. Sportservice Zwolle).
  • 55-plus tafeltennis (met St. Welzijn Ouderen).
  • Diederik Steunenbergtoernooi (grootste jeugd toernooi in Nederland).
  • Vriendjestoernooi (jeugd).
  • Gastheer Nederlands Kampioenschappen (NK) i.s.m. Landstede Zwolle
  • Trainingsweek voor de jeugd.
  • Regionaal Talent (en Training) Centrum voor de NTTB.
  • Trainingslocatie Centrum voor Sport en Educatie Zwolle (CSE).

Samenwerking

Tafeltennis Zwolle streeft waar mogelijk naar een samenwerking met sponsoren. De relatie moet meer zijn dan alleen geldontvanger – geldgever. Net als bij het dubbelen met tafeltennis willen wij graag samenwerken om de wedstrijd te winnen. De vereniging denkt graag mee met sponsoren over de invulling van deze samenwerking. Wij hebben een voorkeur om samen te werken met lokale bedrijven, daarmee versterken wij de regio. Voorbeelden zijn clinics voor medewerkers, partners en/of klanten van de sponsor, een speciaal lidmaatschap voor medewerkers, toernooien voor door de sponsor te bepalen doelgroepen etc.

Wij hebben standaard sponsorpakketten oplopend van ca. € 100 per jaar. Wij zoeken vooral naar materiële sponsoring, financieel is essentieel voor de vereniging maar met materiële sponsoring zoeken wij vooral de samenwerking waarmee wij elkaar kunnen versterken.

U bent aan zet! Neem contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Sponsorpakketten

 

 

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Sponsorboekje Tafeltennis Zwolle 2016 v11.pdf)Sponsorboekje Tafeltennis Zwolle 2016 v11.pdf 2421 kB
Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.