Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 171 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on mrt 19th, 2019
Ook dit jaar staat de leuke, mooie en sportieve trainingsweek van Tafeltennis Zwolle op het programma. Bij deze stuur ik jullie nog wat informatie om van deze week een groot succes te maken. Het weekprogramma ziet er a ..
Posted on feb 26th, 2019
Ook dit jaar wordt de Game11 TN Open georganiseerd. Een jeugd en senioren toernooi dat voor ieder geschikt is om het seizoen af te sluiten. Wel is er een kleine aanpassing m.b.t. voorgaande edities.    De seniore ..
Posted on jan 29th, 2019
Beste ondernemer, medewerker, pingponger,Bij steeds meer bedrijven staat een pingpongtafel voor ontspanning en beweging. Maar wie is de baas van de tafel? Medewerkers van bedrijven uit heel Nederland kunnen zich meten me ..
Posted on jan 27th, 2019
Beste leden van Tafeltennis Zwolle, Vandaag hebben alle leden weer een e-mail ontvangen om je weer in te schrijven voor de vrijwilligerstaken (of vrijstelling). We hebben nu een twee keer een half jaar gewerkt met het n ..
Posted on jan 27th, 2019
Wij ontvingen een uitnodiging vanuit de NTTB voor de 7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups van 15 tot en met 18 augustus bij TTV Hilversum.Zie voor meer informatie de bijlagen, onze a ..

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Para-sport" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Media" zitten, BEHALVE de artikelen van de blog en de nieuwsberichten!

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Bedrijven" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Senioren" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Jeugd" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Vereniging" zitten.

Onze sponsoren
logo_game11_width306x102ws.pngcentric_logo_x2.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpglogo-intermobiel-big.pngTriple_Eye_logo.png184381-Communiq-Logo-RGB.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnghoutburcht_logo.jpglogo_samen_zwolle.pnghaspe_logo.jpgIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgWE zijn typisch logo.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok