Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 323 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on jan 09th, 2020
Morgenavond wordt er bij ons gestreden om de #IJsselcup met @DTV84_Dalfsen, @ttvheino en @ttvSwiftDev. Hierdoor is er geen mogelijkheid voor vrijspelen. Toeschouwers zijn natuurlijk wel welkom.
Posted on dec 21st, 2019
Het NK Tafeltennis (29/2-1/3 2020) in Zwolle heeft een nieuw side-event erbij gekregen. De Tafeltennisbond organiseert, in samenwerking met Tafeltennis Zwolle, Sportservice Zwolle en het Landstede Sportcentrum op zondag ..
Posted on dec 01st, 2019
Het aantal leden met een AED of EHBO opleiding is de afgelopen jaren teveel teruggelopen. Heb je of wil je een AED of EHBO certificaat halen, geef het dan door aan het bestuur. Mocht er dan een keer iets gebeuren, dan w ..
Posted on nov 30th, 2019
Een jaar geleden op 8 december 2018 melden wij dat het nieuws vertelde dat de gemeente zonnepanelen op het dak van onze accommodatie wilde plaatsen. 21 november lazen wij echter in het nieuws dat het dak toch niet geschi ..
Posted on okt 23rd, 2019
Wil jij als speler dat een toernooi soepel verloopt en dat je ongeacht de resultaten na afloop met een goed gevoel naar huis gaat? Dat valt of staat bij een goede organisatie met enthousiaste en bekwame vrijwilligers die ..

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Para-sport" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Media" zitten, BEHALVE de artikelen van de blog en de nieuwsberichten!

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Bedrijven" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Senioren" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Jeugd" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Vereniging" zitten.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.