Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 292 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on mrt 13th, 2020
Beste leden, Volgend het overheids- en bondnieuws hebben wij bestuur in navolging van eigenlijk alle andere sportverenigingen besloten om onze zaal tot en met 6 april te sluiten vanwege Corona. Dit betekent dat naast ..
Posted on mrt 12th, 2020
Sportkoepel NOC*NSF adviseert sinds vanmiddag voor heel Nederland alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden tot en met 6 april 2020 af te gelasten.  Zoals u wellicht al heeft verno ..
Posted on mrt 02nd, 2020
29 februari en 1 maart vond het Nederlands Tafeltenniskampioenschap weer plaats in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Zowel de vrouwen als mannen streden om de titel. Bij de vrouwen werd Shuo Han Men de nieuwe Neder ..
Posted on feb 26th, 2020
Beste Speelster of Speler, Onze zomerstages komen er weer aan. We organiseren dit jaar drie zomerstages, dus keuze genoeg om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen (zie bijgaande flyers).week van 10 t/m 14 ..
Posted on jan 09th, 2020
Morgenavond wordt er bij ons gestreden om de #IJsselcup met @DTV84_Dalfsen, @ttvheino en @ttvSwiftDev. Hierdoor is er geen mogelijkheid voor vrijspelen. Toeschouwers zijn natuurlijk wel welkom.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Para-sport" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Media" zitten, BEHALVE de artikelen van de blog en de nieuwsberichten!

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Bedrijven" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Senioren" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Jeugd" zitten.

In deze categorie zitten alle artikelen die in het navigatie menu van "Vereniging" zitten.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.