Bekijk onze pagina op Facebook! Volg ons op Twitter! Bekijk onze video's op YouTube! Bekijk onze pagina op Linkedin! Abonneer op de nieuwsfeed!
van Wijnen Bouw Dalfsen Stichting Intermobiel Houtburcht SSVH Samen sporten

E-mail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
EDR Toernooi
Wanneer:
donderdag 25-05-2017 - zaterdag 27-05-2017 09:00 uur - 14:00 uur
Locatie:
Klazienaveen -
Categorie:
Toernooien

Beschrijving

Het EDR-toernooi is een tafeltennistoernooi  gestart in 1996 en wordt vanaf die dag elk jaar georganiseerd in het Hemelvaartweekend en daarmee kunnen we met trots zeggen dat dit het grootste teamtoernooi van Nederland is.

De organisatie is in handen van een 50-tal vrijwilligers van DTK ’70 te Klazienaveen. Deze club is één van de grootste tafeltennis verenigingen van het Noorden.

Het toernooi wordt verspreid over 3 dagen, hemelvaart-donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens deze dagen kan er gespeeld worden in diverse klassen en door beginnende jeugd tot eredivisie spelers.

Het EDR-toernooi is beroemd om zijn sportiviteit, gemoedelijkheid en de feestelijke dagafsluitingen. Daarnaast is er, en niet alleen voor de spelers van ver, een gezellige camping ingericht voor de doorzetters.

Overdag is het spektakel uiteraard open voor publiek, hoe meer zielen hoe meer vreugd. We vinden het dan ook heel fijn wanneer je de spelers komt aanmoedigen.

Locatie

Locatie:
Klazienaveen

Beschrijving

Helaas geen beschrijving beschikbaar
Deze site maakt gebruik van cookies voor bezoekersstatistieken en social media. Lees meer over het gebruik van cookies op deze site.