We hebben 76 gasten en geen leden online

Welk bedrijf heeft er nu geen tafeltennistafel om af te toe even los te komen en om te gedachten even op een rij te zetten? Net zoals met de bedrijfsvoering is het goed om met tafeltennis continu te verbeteren. Je wilt die ene collega toch eens verslaan of het in elk geval lastig maken? Weten hoe de spelregels zijn, hoe je een batje moet vasthouden, welke technieken er zijn en welk materiaal het beste bij je past. Dat willen wij je als vereniging graag leren. Leuk en leerzaam om dat een clinic bij ons te volgen. Samen een avond met je collega's er op uit. De dag er na kun je gelijk alles op het werk toepassen.

Bedrijventoernooi Zwolle e.o.

Het streven is om elk jaar een toernooi voor bedrijven uit de regio Zwolle te organiseren. Bij dit bedrijventoernooi staat niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid hoog in het vaandel. Ook is het een leuke manier om andere bedrijven uit de regio te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Dus niet alleen goed voor de ontspanning, sfeer en gezondheid, maar ook voor het netwerk!

Meer informatie?

Heeft u vragen over het bedrijventoernooi of wilt u met uw bedrijf een clinic? Neem dan vrijblijvend contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij voorzien u graag van alle benodigde informatie.

Onze sponsoren
Buccia-logo_groot_transp-300x156.pnglogo_samen_zwolle.pnghoutburcht_logo.jpghaspe_logo.jpgTriple_Eye_logo.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgcentric_logo_x2.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo-intermobiel-big.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngWE zijn typisch logo.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok