Bekijk onze pagina op Facebook! Volg ons op Twitter! Bekijk onze video's op YouTube! Bekijk onze pagina op Linkedin! Abonneer op de nieuwsfeed!
van Wijnen Bouw Dalfsen Stichting Intermobiel Houtburcht SSVH Samen sporten
maandag, 29 november 2010 21:36

Heren 1 speelt as zaterdag 4 december hun promotiewedstrijd in Veenendaal

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Kom jij ook as zaterdag het eerste team aanmoedigen bij hun promotiewedstrijd voor de eredivisie?! De wedstrijd begint om 12.00 uur bij SKF in Veenendaal. We gaan waarschijnlijk wel gewoon met eigen vervoer. Maar je kunt vast vooraf wel met iemand afspreken om mee te rijden. Zou leuk zijn om rond 10.30 uur samen vanaf de club met de diverse auto's te vertrekken.
 

NB Het College van Arbiters zal uiterlijk woensdag bepalen of ondanks bezwaren gewoon alsnog op zaterdag 2 december vanaf 18.00 uur ook de wedstrijden om het de landskampioenschap in de eredivisie voor heren en dames wordt gespeeld. Uiteraard volgen we dit op de voet. Mochten er wijzigingen optreden, dan zullen we die zeker op de site melden.

 

A-tif & Suggest bij Finale Eredivisie Play-Offs 2010 in Veenendaal
15-11-2010
 
De NTTB en SKF zijn op zaterdag 4 december weer de gastheer van de Finale Eredivisie Play-Offs 2010. Vanaf 18:00 uur wordt zowel bij de dames als heren om de najaarstitel gestreden. Daavoor strijden om 12:00 uur de kampioenen van de 1e divisie (dames + heren) om promotie naar de Eredivisie. Na komend weekend zal duidelijk zijn welke teams hun opwachting in Veenendaal komen maken.

Maar er is meer:
- extra tribunes en stoelen
- optreden van A-tif & Suggest (halve finalisten Holland's got Talent)
- magisch entertainer Chris Wagemakers
- groot scherm met tafeltennisbeelden
- officiƫle speaker


Drukte bij de Finales Eredivisie Play-offs afgelopen mei
in Veeendaal. (FOTO: © NTTB) 

De NTTB heeft de organisatie van de Eredivisie Play-Offs Finales Najaar 2010 afgelopen zomer wederom toegewezen aan SKF Veenendaal. In november 2009 en mei 2010 organiseerden de NTTB en SKF al gezamenlijk de eerdere edities van de apotheose van de competitie voor dames en heren. Zowel sportief als qua publieke belangstelling (ruim 300 toeschouwers!) en sfeer bleek het evenement een groot succes.

In de sfeervolle accommodatie van SKF wordt in de beide speelzalen een fraai centrecourt aangelegd met de rode speelvloer en een moderne tafel. Al met al een prachtige ambiance voor toptafeltennis! Ten opzichte van de voorgaande edities zijn extra tribunes en stoelen gehuurd.

Sport & Entertainment zijn de gehele dag verbonden. Tussen de Promotiewedstrijden en de Play-Offs Finales wordt het aanwezige publiek vermaakt door magisch entertainer Chris Wagemakers, tafeltennisbeelden op een groot scherm en enthousiasmerende muziek van een DJ. De Play-Offs Finales worden ondersteund door een professionele speaker. In de gezamenlijke pauze van dames en heren tijdens de Play-Offs Finales staat een optreden gepland van A-tif & Suggest, halve finalisten van Holland's got Talent 2010!

SKF treedt op als gastheer en nodigt iedere tafeltennisliefhebber, jong en oud, uit om zaterdag 4 december naar Veenendaal te komen. De toegang is gratis! Naast wederom een enveloppe loterij ("altijd prijs”) zal SKF zorgen voor versnaperingen bij koffie/thee en drankje.

Lees 2043 keer Laatst aangepast op dinsdag, 30 november 2010 17:00
Log in om reacties te plaatsen
Deze site maakt gebruik van cookies voor bezoekersstatistieken en social media. Lees meer over het gebruik van cookies op deze site.