We hebben 355 gasten en geen leden online

Download als een iCal bestand
Nederlandse Studenten Kampioenschappen
Zondag, 11 November 2018, 10:00 -  6:00

Op zondag 11 november worden de Nederlandse Studenten Kampioenschappen gespeeld. Deze NSK staat open voor fulltime studenten in Nederland (HBO en WO). Dit geldt ook voor mensen die minder dan een jaar geleden afgestudeerd zijn. Ook buitenlanders die in Nederland studeren kunnen deelnemen aan de NSK. Omdat dit evenement georganiseerd wordt door STT Hyperion onder auspiciën van Studentensport Nederland is lidmaatschap van de NTTB niet verplicht. Niet-leden die deelnemen aan de NSK zullen als daglid geregistreerd worden. 

 

Let op: er worden 2 toernooien georganiseerd:

- van 10.00 tot 15.00 uur: NSK individueel (de echte titelstrijd)

- van 14.00 tot 18.00 uur: Ping Pong Studenten Team Cup (teams van 2 tot 4 studenten)

Studenten kunnen ook aan allebei deelnemen!

 

We willen je vragen om deze NSK onder de aandacht te brengen bij (oud)leden van je vereniging die studeren.

Zie de bijlagen voor de uitnodiging en een bijbehorende flyer.

Zie https://www.nttb.nl/nieuws/nieuwe-studentenvereniging-tilburg voor meer informatie over studententafeltennis en STT Hyperion. 

 

Deze NSK maken deel uit van een weekend vol tafeltennis in sporthal T-Kwadraat in Tilburg, waaronder het Jeugdranglijsttoernooi, het A-Jeugdranglijsttoernooi en de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Paratafeltennis. Daarnaast zijn er op zaterdagnamiddag en -avond nog twee side-events.

Voor een compleet overzicht zie https://www.nttb.nl/zuidwest/nieuws/jrw-tilburg-1011-november-2018-njk-para-en-studenten-kampioenschappen

 

Met vriendelijke groet,

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Onze sponsoren
logo_samen_zwolle.pngcentric_logo_x2.pnghoutburcht_logo.jpgIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnglogo-intermobiel-big.pngWE zijn typisch logo.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.pnglogo_game11_width306x102ws.pnghaspe_logo.jpgBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngTriple_Eye_logo.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok