We hebben 380 gasten en geen leden online

Download als een iCal bestand
Dalfser Dubbeltoernooi
Maandag, 29 April 2019,  7:30 - 10:00

Dalfser Dubbeltoernooi

Ook dit jaar wordt het Dalfser Dubbeltoernooi weer gehouden. Het Dalfser Dubbeltoernooi is een dubbeltoernooi voor DTV’84 en bevriende omliggende verenigingen. Gezelligheid staat ook dit jaar weer hoog in het vaandel. Geef je samen met een dubbelpartner op en doe mee!

Namen en competitieklasse of ELO rating graag opgeven. Als je geen competitie speelt kun je wel meedoen, maar vermeldt dan even op welk niveau je ongeveer speelt.

 

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Jos van der Vegt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Schrijf je nu in, we hebben maximaal plaats voor 30 dubbels.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.