We hebben 270 gasten en geen leden online

Weleens mee gedaan aan een Racketlon? Je krijgt zondag 29 september 2019 de kans om je krachten te meten in deze door TCI, BC Blauwvinger en de Tafeltennisvereniging Zwolle georganiseerde mix van 3 sporten. Je speelt in poules op verschillende locaties afwisselend badminton, tennis en tafeltennis. Aan het eind van de dag worden de individuele scores opgeteld en de winnaars bekend gemaakt. Ook worden de resultaten per vereniging opgeteld en kunnen we meedingen voor de Racktetlon Wisseltroffee.

 
Het definitieve programma wordt nog bekend gemaakt. Wil je goed voorbereid zijn? Dan is er de mogelijkheid om mee te doen aan één of meerdere clinics. Deze worden verzorgd door de clubs. De tijden volgen nog.

 
Geef je op door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  t.a.v. Roelof Buschgens en vergeet niet aan te geven of je aan 1 of meerdere clinics mee wilt doen. Je krijgt een bevestiging van je deelname.

 

Tot ziens bij de racketlon!

Het einde van het seizoen is bijna daar, maar er staan nog een paar leuke activiteiten op de agenda voor het einde van dit seizoen en het begin van volgend seizoen. Dit bericht geeft meer informatie over de zomerperiode.


Einde van de trainingen:

Alle trainingen op onze hoofdlocatie in het centrum, voor zowel jeugd als senioren, lopen nog door tot en met de week van 24 t/m 28 juni.

Voor onze locatie in zuid, waar op vrijdagavond de jeugdtraining door Hans wordt verzorgd, is dat anders: de laatste training is dan op 21 juni.

Vrijspelen en laddercompetitie na de trainingen voor seniorleden:

Wanneer de trainingen afgelopen zijn, betekent dat niet dat er helemaal niet meer getafeltennist kan worden bij Tafeltennis Zwolle. Integendeel, in navolging van het succes van de vorige zomer gaan we ook deze zomer weer een laddercompetitie organiseren. In de week na het einde van de trainingen starten we hiermee. Op elke vrijdag en dinsdag kan er vanaf 20 uur uitgedaagd worden. Daarnaast is er ook gewoon ruimte om vrij te spelen als je even geen potje voor de laddercompetitie wilt spelen.

 

Laddercompetitie voor de jeugdleden:

Nieuw deze zomer is de laddercompetitie voor alle jeugdleden. Op elke dinsdag (vanaf 2 juli) van 18.30 uur tot 20.00 uur zal de zaal in het centrum (Albert Cuypstraat 1a) open gaan om een balletje te slaan. Dat gaan we in de vorm van een laddercompetitie doen, waarbij je spelers die boven je op de ‘ladder’ staan uit kan dagen voor een potje. Hoe dit precies werkt zal uitgelegd worden op de avonden zelf. Iedereen kan meedoen, kom dus lekker tegen elkaar tafeltennissen deze zomer!!

 

Clubkampioenschappen senioren:

De clubkampioenschappen voor senioren staat ook nog op het programma. Net als vorig jaar wordt deze gehouden op de laatste zaterdag van de schoolvakanties. Dat is op zaterdag 24 augustus. Zet deze datum in je agenda en houd hem vrij! In de zaal komt een inschrijflijst te hangen, opgeven kan ook door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Start van de trainingen volgend seizoen:

Als laatste willen we jullie nog meegeven dat de trainingen voor het volgende seizoen, voor zowel jeugd als senioren, weer zullen starten in de week van 26 t/m 30 augustus.

 

Kortom, genoeg te doen deze zomer bij Tafeltennis Zwolle!!

Ook dit jaar staat de leuke, mooie en sportieve trainingsweek van Tafeltennis Zwolle op het programma. Bij deze stuur ik jullie nog wat informatie om van deze week een groot succes te maken.

Het weekprogramma ziet er als volgt uit:

Maandag 19 augustus: 9:30 t/m 20:00
Dinsdag 20 augustus: 9:30 t/m 20:00
Woensdag 21 augustus: 9:30 t/m 21:00
Donderdag 22 augustus: 10:00 t/m 20:00
Vrijdag 23 augustus: 9:30 t/m 18:00

Elke dag wordt er 2 keer getraind (met uitzondering van woensdag en vrijdag), in de ochtend 1 keer en in de avond 1 keer. In de middag staat dan een andere activiteit op het programma. Wat dat is houden wij nog even geheim (spannend...). Wel kan ik alvast verklappen dat de kinderen op maandag hun zwemkleding nodig hebben... Die moeten ze dan dus meenemen!

Op woensdagavond, vanaf ongeveer 18,30 uur wordt er het traditionele kip-kuiken toernooi gespeeld. Dan wordt elk jeugdlid gekoppeld met een senior lid van de vereniging. Altijd erg leuk, ook om te kijken voor de ouders. Die avond gaan we iets langer door dan normaal.

Op vrijdag sluiten we af met een toernooitje in de middag, met tussendoor pannenkoeken voor de kinderen.

Elke dag wordt er voor avondeten gezorgd. De lunch moeten de kinderen wel zelf meenemen, die eten we dan gezamenlijk na de ochtendtraining op.

De kosten zijn € 75,--. Hierin zit alles, dus trainingen, eten, fruit, de activiteiten in de middag, een tt-week t-shirt. Wij vragen aan alle ouders/kinderen om dit op maandag mee te nemen in een envelop.

Met vragen kunt u terecht bij Quiryn Daas (06 13681866) of Stefan van der Lelie (06 43140930).

Tafeltennis Zwolle is zeer verheugd met Backstage AV als nieuwe sponsor. Backstage AV is de komende drie jaren sponsor van het Diederik Steunenberg Toernooi. Bestuurslid Gerwin Woelders over deze nieuwe samenwerking: "Wij zijn erg blij met deze Zwolse sponsor die zich aan onze vereniging en het Diederik Steunenberg Toernooi verbindt. Lokale samenwerking is extra sterk voor zowel onze vereniging als dit prachtige bedrijf uit Zwolle. Dat geeft het toernooi continuïteit."

Backstage AV realiseert audiovisuele installaties. Vanuit het centraal gelegen Zwolle is Backstage AV al sinds 2011 landelijk actief als totaalaanbieder, met de focus op de regio. Dagelijks realiseert Backstage AV installaties voor vergaderruimtes, aula’s, kerkzalen, klaslokalen en bedrijfsrestaurants en elke andere ruimte waar behoefte is aan audiovisuele apparatuur. Zo ook aan onze vereniging.

Ook dit jaar wordt de Game11 TN Open georganiseerd. Een jeugd en senioren toernooi dat voor ieder geschikt is om het seizoen af te sluiten. Wel is er een kleine aanpassing m.b.t. voorgaande edities. 
 
De senioren strijden op zaterdag 25 mei tegen elkaar. We hebben dit jaar de senioren op zaterdag gezet om te ervaren of er meer spelers na afloop blijven zitten. Zodat we wellicht ook nog eten kunnen bestellen met een mooie groep en natuurlijk een hogere bar omzet kunnen behalen.  De aanvangstijd van het toernooi is 10.00 uur. 
 
Het jeugdtoernooi wordt dit jaar dus op de zondag georganiseerd. Alle jeugdleden kunnen zich opgeven voor het toernooi van 26 mei. 
 
Andere jaren hebben we altijd een mooie opkomst gehad, hopelijk wordt het dit jaar groter dan ooit. Dit kan natuurlijk niet zonder jullie, dus geef je op door te reageren op deze mail of je naam op de lijst in te vullen die in de kantine komt te hangen. 
 
In de bijlage treffen jullie de volgende documenten
- Poster van het toernooi. Kunnen jullie deze ophangen bij de club of doorsturen naar de leden?
- Informatie over het toernooi. Hierin staat het adres waar het toernooi wordt georganiseerd en andere belangrijke punten.
- Inschrijvingsformulier. Deze kan ook bij de club op een bord gehangen worden met de poster. Zodat de leden makkelijk kunnen inschrijven.
 
Voor de duidelijkheid het is alleen een Enkel toernooi waar iedereen minimaal 5 wedstrijden speelt. 
 
 
Onze sponsoren
haspe_logo.jpglogo_game11_width306x102ws.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgBuccia-logo_groot_transp-300x156.pnglogo-intermobiel-big.pnglogo_samen_zwolle.pngWE zijn typisch logo.pngTriple_Eye_logo.pnghoutburcht_logo.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.pngcentric_logo_x2.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok