We hebben 567 gasten en geen leden online

Tafeltennis Zwolle is zeer verheugd Communiq B.V. en Muziekhandel Reichenbach als nieuwe sponsoren te kunnen presenteren. Communiq en Muziekhandel Reichenbach zijn de komende drie jaren sponsor van het Diederik Steunenberg Toernooi. Voorzitter Renzo Koops over deze nieuwe samenwerkingen: "Wij zijn erg blij met deze lokale sponsoren die zich aan onze vereniging en het Diederik Steunenberg Toernooi verbinden. Lokale samenwerking is extra sterk voor zowel onze vereniging als deze prachtige bedrijven uit Zwolle."

Communiq is een franchise marketing bureau. In 1995 grilden zij parttime hamburgers in een fastfoodrestaurant. Nu helpt het bedrijf ondernemers met lokale toegespitste marketing. In onze speelzaal is Communiq zichtbaar met een reclamebord en het kan zich verheugen op een speciale tafeltennisclinic met het hele bedrijf.

Nog zo’n begrip in Zwolle is de andere sponsor: Muziekhandel Reichenbach. De winkel, waar je voor álles op het gebied van muziek terecht kunt, is al vijf generaties in eigendom van de familie Reichenbach. Reichenbach heeft het toernooi van muzikale prijzen voorzien.

     

Wanneer : 1 januari 2019, om 15.00 uur
Waar : Clubgebouw Albert Cuypstraat
Wie : Alle (jeugd)leden (dus ook ereleden), alle donateurs Vrienden van TTZ, ouders Jeugdleden, vrijwilligers... met andere woorden: JIJ
 


De vereniging nodigt je van harte uit om het nieuwe jaar samen te beginnen op de
 

 NIEUWJAARSRECEPTIE 2019

Begin 2019 goed met een gezellige bijeenkomst. Mis het woordje van onze voorzitter Renzo en de Vrienden Van TTZ niet. Rond 16.00 uur worden alle teams die kampioen zijn geworden in de voor- en najaarscompetitie 2018 gehuldigd! De kan jeugd zich uitstekend kan vermaken, daar zorgen wij wel voor.  Tot 1 januari om 15.00 uur, wij hebben je er graag bij!

champagne.jpg

HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WIJ MET:

  • Maandag 7  januari het fameuze Johan Zuiderbergtoernooi, speel mee op dit leuke clubtoernooi. Vanaf 19 uur inspelen.
  • Zaterdag 19 januari het grote Diederik Steunenberg toernooi in de Sporthal Zwolle-Zuid, kom kijken en speel mee als jeugdlid.

Als bestuur en Setz zijn wij al even met de gemeente bezig voor de plaatsing van zonnepanelen. Nu is het bijna zover. De Gemeente Zwolle stemt maandag over het plaatsen van pakweg 1150 zonnepanelen op zeven gemeentelijke gebouwen. Ons gebouw is één van de zeven gebouwen die de gemeente vol wil leggen om duurzamer te zijn. Maandag weten wij of de stemming in de gemeenteraad positief is en er een aanbesteding gaat komen. Na de aanbesteding zullen de panelen pas geplaatst worden. Dat zal in de loop van 2019 zijn. Het is nog onduidelijk of wij er als vereniging voordeel aan hebben met lagere energielasten. Meer te lezen op: https://www.destentor.nl/zwolle/zwolle-legt-dak-de-spiegel-en-dat-van-6-andere-gebouwen-vol-zonnepanelen~abe03d13/.

Dinsdagavond 18 december vanaf 19.30 uur is Game11 met Butterfly weer aanwezig op onze vereniging. Je kunt allerlei materiaal testen en aanschaffen met kortingen.

Wil je zeker weten dat jouw rubber, batje, kleding of ander materiaal aanwezig is? Vraag het Game11 vooraf. Dan zorgen zij dat ze het meenemen.

 

 

Er zijn bij de afdeling de afgelopen seizoenen meerdere klachten binnengekomen over spelers die met niet toegestaan
materiaal spelen tijdens officiële wedstrijden. De afdeling zal daarom de komende seizoenen extra controleren op het
spelen met niet toegestaan materiaal. Op willekeurige momenten kan een afdelingsfunctionaris tijdens wedstrijden
kunnen vragen om het batje te bekijken waarmee gespeeld wordt, waarna de speler reglementair verplicht is hieraan
gehoor te geven. Indien wordt geconstateerd dat een speler met niet toegestaan materiaal speelt en dit de eerste constatering is, dan zal
een waarschuwing afgeven worden en zal achteraf ook officieel melding worden gemaakt aan de wedstrijdsecretaris.
Alle volgende keren zal dit conform de reglementen resulteren in het vervallen van de gespeelde partijen van deze
speler. Meer informatie over toegestaan materiaal is terug te vinden op de website van de NTTB:

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pnglogo_game11_width306x102ws.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpghoutburcht_logo.jpglogo_samen_zwolle.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pnglogo-intermobiel-big.pnghaspe_logo.jpgLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgWE zijn typisch logo.pngcentric_logo_x2.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok