We hebben 312 gasten en geen leden online

Wil jij als speler dat een toernooi soepel verloopt en dat je ongeacht de resultaten na afloop met een goed gevoel naar huis gaat? Dat valt of staat bij een goede organisatie met enthousiaste en bekwame vrijwilligers die een toernooi kunnen organiseren. Als Toernooileider 3 kun jij diegene zijn die zorgt voor de organisatie van zo’n leuk toernooi. 

Het bestuur van de afdeling wil graag het aantal toernooileiders binnen de afdeling vergroten.

Daarom sturen we u deze mail om bij uw leden te inventariseren of er behoefte is om aan een opleiding TL3 deel te nemen. De kosten zijn € 195,00 per persoon. Vanuit de Afdeling Oost kunnen deelnemers een bijdrage ontvangen. Het AB heeft besloten dat de deelnemer 50% van de afdeling vergoed kan krijgen; als de deelnemer na het behalen van het diploma ook nog eens minimaal 2 jaar zitting neemt in de toernooi-commissie van de afdeling, wordt 100% vergoed.

Een Toernooileider 3 geeft leiding bij de organisatie en de uitvoering van één- of meerdaagse toernooien op een groot aantal tafels. Het deelnemersveld bestaat uit diverse categorieën spelers, senioren en jeugd, van alle klassen binnen de NTTB en deelnemers uit het buitenland, zogenaamde O-toernooien. Een kenmerkend toernooi voor dit niveau zijn afdelingskampioenschappen en de afdelingsrondes voor de Nationale Jeugd Meerkampen.

Als eindverantwoordelijke voor alle zaken betreffende de organisatie, mensen, materialen en financiën is de Toernooileider 3 het aanspreekpunt en weet hij waarover hij met de Bondsvertegenwoordiger moet communiceren. Daarnaast kan een Toernooileider 3 een belangrijke assisterende rol vervullen tijdens nationale evenementen onder verantwoordelijkheid van een Toernooileider 4.

Als er leden belangstelling hebben, kunnen ze zich bij mij melden.

Met vriendelijke groet,

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

 

John van Hoeven

Afdelingsondersteuner NTTB / Afdeling Oost

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M: 06-10789594

Sinds deze maand hebben wij de sponsorovereenkomst met Game11 met twee jaren verlengd. De overeenkomst betekent dat leden met korting materiaal kunnen aanschaffen bij Game11 en de vereniging een groot deel van de benodigde trainingsballen van Dandoy geleverd krijgt. 

De korting die leden krijgen:
- 20 % korting op Stiga, Donic, Andro, Tibhar, Xiom, Joola, Yasaka, Neubauer etc.

 • Korting alleen van toepassing op  frames, rubbers, kleding ,schoenen, tassen en bathoezen .
 • Niet geldig op aanbiedingen, kortingen of te verrekenen prijzen.
 • Niet geldig op clubmaterialen (tafels, robots, omheiningen, scoreborden, scheidsrechtertafels, handdoekenstandaarden, netten en netposten).

- 10 % korting op Butterfly.

 • Korting alleen van toepassing op kleding, schoenen, tassen en bathoezen.
 • Niet geldig op aanbiedingen, kortingen of te verrekenen prijzen.
 • Niet geldig op frames, rubbers en clubmaterialen (tafels, robots, omheiningen, scoreborden, scheidsrechtertafels, handdoekenstandaarden, netten en netposten).

Verder zullen wij 1x per jaar een testavond met Game11 organiseren, is Game11 met een verkoopstand aanwezig op het Diederik Steunenbergtoernooi en levert Game11 hier enkele prijzen voor. Wij zijn verheugd met deze overeenkomst waarmee wij als vereniging weer twee jaren voorzien kunnen worden van materiaal.

Tot onze grote spijt hebben we ons eerste herenteam moeten terugtrekken uit de competitie.

Tijdens de vakantie heeft Robin een breuk in zijn schouderblad opgelopen en hij is daardoor minstens een seizoen uitgeschakeld.

Daarnaast blijkt Marcel toch nog tegen wat fysieke problemen aan te lopen.

Al met al dus duidelijk dat dit de beste optie was. Komend seizoen dus geen wedstrijden van ons 1e heren team op de zaterdagen.

Wij hopen dat de heren volgend seizoen weer fit zijn.

Met sportieve groet,
Het bestuur en de Wedstrijdsecretaris Senioren.

Renzo, Patrick, Roelof, Gerwin, Klaas, Sjaak en Charlotte.

Vandaag streden leden onderling voor het clubkampioenschap. 

In 3 categorieën werden de volgende leden kampioen:

Cat 1:
1e Stefan vd Lelie
2e Kevin Lieuw-on
Cat 2:
1e Harm Rekers
2e Geert Dijkstra
Cat 3:
1e Reinhardt Mulder
2e Evan Cardoso

 

Het nieuwe seizoen staat op punt van beginnen. Via dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van een aantal activiteiten bij Tafeltennis Zwolle voor de komende maand:

 • Begin van de trainingen
 • Dinsdag 3 september: finale laddercompetitie (senioren)
 • Vrijdag 6 september: vrijspelen vanaf 20.30 uur
 • Zaterdag 7 september: clubkampioenschappen senioren
 • Zondag 29 september: racketlon

 

Begin van de trainingen

Op maandag 26 augustus gaan alle trainingen weer van start. De tijden zijn grotendeels hetzelfde gebleven als het afgelopen seizoen. Alleen de woensdag instroomgroep voor de jeugd wordt voor het komende seizoen samengevoegd met de dinsdagavond training (18.30 -20.00). Alle spelers die op de woensdag trainden zijn vanaf volgende week dus welkom op de dinsdag.

Hieronder een overzicht van de speelmogelijkheden:

 

DAG

TIJD

GROEP

LOCATIE

Maandag

19.00 – 20.15

Gevorderde senioren en competitie spelers

Centrum

Maandag

20.15 – 21.30

Instroom en beginnende senioren

Centrum

Dinsdag

18.30 – 20.00

Jeugdtraining

Centrum

Dinsdag

20.00 – 24.00

Competitie / Vrijspelen

Centrum

Woensdag

19.15 – 20.30

Selectietraining senioren *

Centrum

Donderdag

19.30 – 20.45

Seniorentraining (2e trainingsmogelijkheid)

Centrum

Vrijdag

18.30 – 19.45

Jeugdtraining

Zuid

Vrijdag

20.00 - …

Competitie

Centrum

 

* De woensdaggroep is een selectiegroep voor senioren.  Daar zijn een aantal spelers voor uitgenodigd op basis van niveau en vooral ook aanwezigheid in het afgelopen seizoen. De groep zit op dit moment vol. Wanneer er spelers op de lijst staan die (door omstandigheden) niet meer regelmatig op woensdag kunnen trainen dan horen wij dat graag.  

 

Finale laddercompetitie

In de vakantieperiode is door een groot aantal seniorleden gestreden voor een zo hoog mogelijke plek op de ‘zomerladder’. Dinsdag 3 september is de finaledag. Wij zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk deelnemers van de ladder dan aanwezig zijn voor een gezellige afsluiting en natuurlijk de prijsuitreiking. Er zijn dit jaar, net als het vorig jaar, niet alleen prijzen voor de winnaar. Iedereen op de ladder maakt kans op een leuke prijs!!

 

Vrijspelen vrijdag 6 september vanaf 20.30 uur

Op vrijdag 6 september komt het DDF People met maximaal 80 medewerkers in onze zaal een bedrijfstoernooi spelen. Vrijspelen voor onze leden is daarna gewoon mogelijk, naar verwachting is de zaal rond 20.30 uur beschikbaar.

 

Clubkampioenschappen senioren

Op zaterdag 7 september vinden de Clubkampioenschappen voor alle seniorleden plaats. Er wordt dan (in verschillende categorieën) gestreden om de prijzen. Opgeven kan door je naam op de lijst in onze speelzaal te zetten of door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Racketlon

Op zondag 29 september organiseert Tafeltennis Zwolle, samen met tennisvereniging TC Ittersum en badmintonclub BC Blauwvingers, voor het 4e jaar op rij het racketlon toernooi. Er wordt op die dag in drie disciplines (tafeltennis, badminton en tennis) gestreden voor de verenigingsprijs. Je speelt in elke sport een aantal wedstrijden. Aan het eind van de dag wordt één vereniging uitgeroepen tot winnaar en die mag de verenigingsbeker in ontvangst nemen.

Iedereen die lid is van één van de 3 verenigingen (18 jaar en ouder)  kan deelnemen aan de racketlon. Ervaring in alle sporten is zeker niet belangrijk. Het gaat er vooral om samen een leuke dag te hebben, en daarbij ook andere sporten dan tafeltennis eens te beoefenen.  Wij hopen op een zo groot mogelijke delegatie vanuit onze vereniging.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze sponsoren
Triple_Eye_logo.pngcentric_logo_x2.pnglogo_samen_zwolle.pnglogo_game11_width306x102ws.pnghoutburcht_logo.jpgBuccia-logo_groot_transp-300x156.pnglogo-intermobiel-big.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgWE zijn typisch logo.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.