We hebben 363 gasten en geen leden online

Binnenkort is het weer tijd om de teamindelingen in te voeren in NAS. In het kader van de nieuwe Europese privacywet (Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG) die op 25 mei 2018 van kracht wordt, zijn wij genoodzaakt een aantal aanpassingen in NAS door te voeren. Om dit soepel en vlekkeloos te laten verlopen hebben wij uit voorzorg de functie ‘Teamindeling indienen’ tijdelijk geblokkeerd. Dit houdt in dat u wel de teams kunt invoeren, maar nog niet definitief kunt indienen. Zodra wij de aanpassingen in NAS hebben aangebracht zullen wij deze optie weer deblokkeren.

Eén van de aanpassingen zal zijn dat u bij het definitief indienen van de teams dient aan te geven dat u namens de leden toestemming geeft om hun gegevens te mogen gebruiken en publiceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tonen van de persoonlijke resultaten in de openbare competitiemodule van NAS. Zonder toestemming van de leden is dat vanaf 25 mei 2018 niet meer toegestaan. Uiteraard dient u als vereniging ook al uw leden te informeren. U ontvangt zo spoedig mogelijk meer informatie hierover van ons.

Meer informatie over de gevolgen van de AVG kunt u op https://www.nttb.nl/vereniging/bestuur/regelgeving/privacywetgeving vinden.

Ik vertrouw erop u hiermee (voorlopig) voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Onze sponsoren
Sport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnglogo_game11_width306x102ws.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgWE zijn typisch logo.pnghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pngTriple_Eye_logo.pngcentric_logo_x2.pnghaspe_logo.jpglogo_samen_zwolle.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok