We hebben 218 gasten en geen leden online

Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseert tafeltennisvereniging D.T.T.V. Thibats het Moekotte Toernooi 2018. Wij willen u en de leden van uw vereniging daar van harte voor uitnodigen. In deze week is er geen reguliere competitie in de afdeling Oost. Het toernooi zal net als voorgaande jaren gehouden worden in het Sportcentrum van de Universiteit Twente, in sporthal 2. Het toernooi bevat zowel een enkelspel als een dubbelspel, beiden in de vorm van meerkampen gevolgd door een afvalsysteem. Meer informatie over het toernooi kunt u vinden in de bijgevoegde convocatie. Bijgevoegd vind u de convocatie en verzamelinschrijfformulier voor Moekotte 2018. Inschrijven verloopt bij voorkeur digitaal via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de inschrijfpagina op onze website: http://borft.student.utwente.nl/~thibats/TournamentSignup. De inschrijving is geopend op zondag 1 juli 2018  (vandaag) en sluit op zaterdag 20 oktober 2018, of eerder wanneer het maximum aantal deelnemers van 100 is bereikt.  Wij hopen u en uw vereniging op zaterdag 27 oktober te mogen begroeten.

 
Met vriendelijke groeten,

 

Charly Hunsicker, Lennart Bouma, Annelies Mannak en Derek Rodink

Thibats Toernooicommissie 2018

Onze sponsoren
WE zijn typisch logo.pnghoutburcht_logo.jpgBuccia-logo_groot_transp-300x156.png184381-Communiq-Logo-RGB.pngTriple_Eye_logo.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgcentric_logo_x2.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpglogo-intermobiel-big.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnghaspe_logo.jpg
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok