We hebben 267 gasten en geen leden online

Als bestuur en Setz zijn wij al even met de gemeente bezig voor de plaatsing van zonnepanelen. Nu is het bijna zover. De Gemeente Zwolle stemt maandag over het plaatsen van pakweg 1150 zonnepanelen op zeven gemeentelijke gebouwen. Ons gebouw is één van de zeven gebouwen die de gemeente vol wil leggen om duurzamer te zijn. Maandag weten wij of de stemming in de gemeenteraad positief is en er een aanbesteding gaat komen. Na de aanbesteding zullen de panelen pas geplaatst worden. Dat zal in de loop van 2019 zijn. Het is nog onduidelijk of wij er als vereniging voordeel aan hebben met lagere energielasten. Meer te lezen op: https://www.destentor.nl/zwolle/zwolle-legt-dak-de-spiegel-en-dat-van-6-andere-gebouwen-vol-zonnepanelen~abe03d13/.

Onze sponsoren
centric_logo_x2.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.pnglogo_game11_width306x102ws.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpghaspe_logo.jpgSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pnglogo-intermobiel-big.pnghoutburcht_logo.jpgWE zijn typisch logo.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok