We hebben 238 gasten en geen leden online

Tafeltennis Zwolle is zeer verheugd Communiq B.V. en Muziekhandel Reichenbach als nieuwe sponsoren te kunnen presenteren. Communiq en Muziekhandel Reichenbach zijn de komende drie jaren sponsor van het Diederik Steunenberg Toernooi. Voorzitter Renzo Koops over deze nieuwe samenwerkingen: "Wij zijn erg blij met deze lokale sponsoren die zich aan onze vereniging en het Diederik Steunenberg Toernooi verbinden. Lokale samenwerking is extra sterk voor zowel onze vereniging als deze prachtige bedrijven uit Zwolle."

Communiq is een franchise marketing bureau. In 1995 grilden zij parttime hamburgers in een fastfoodrestaurant. Nu helpt het bedrijf ondernemers met lokale toegespitste marketing. In onze speelzaal is Communiq zichtbaar met een reclamebord en het kan zich verheugen op een speciale tafeltennisclinic met het hele bedrijf.

Nog zo’n begrip in Zwolle is de andere sponsor: Muziekhandel Reichenbach. De winkel, waar je voor álles op het gebied van muziek terecht kunt, is al vijf generaties in eigendom van de familie Reichenbach. Reichenbach heeft het toernooi van muzikale prijzen voorzien.

     

Onze sponsoren
Sport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.pnghaspe_logo.jpgbackstage_av_image-2018-02-12.jpghoutburcht_logo.jpgBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngTriple_Eye_logo.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgWE zijn typisch logo.pnglogo-intermobiel-big.pngcentric_logo_x2.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok