We hebben 344 gasten en geen leden online

Beste leden van Tafeltennis Zwolle,

Vandaag hebben alle leden weer een e-mail ontvangen om je weer in te schrijven voor de vrijwilligerstaken (of vrijstelling). We hebben nu een twee keer een half jaar gewerkt met het nieuwe online vrijwilligers systeem om alle taken die er binnen onze vereniging gedaan moeten worden te verdelen over onze leden. We gaan in februari/maart door met dit systeem om de taken tot en met augustus 2019 in te delen.

Alle vrijwilligerstaken die in die periode gedaan moeten worden zijn in het rooster op de site van https://tafeltenniszwolle.vrijwilligerstekort.nl/ te vinden. Verderop in deze mail staat een instructie om jezelf in te schrijven voor een vrijwilligerstaak.  

Alle vrijwilligerstaken hebben we in de bijlage benoemd. Je kunt dus zelf kijken wat je wilt doen en je daarvoor inschrijven.

 

Wat te doen?

In het kort

 • Inschrijven tussen 25 januari en 10 februari
 • Inschrijven op https://tafeltenniszwolle.vrijwilligerstekort.nl/
 • Maak een account aan als je die nog niet hebt
 • Log in om je voor één of meerdere taken in te schrijven
 • Schrijf je in voor 6 punten
 • Takenomschrijving in de bijlage
 • Niet inschrijven = €35,- innen
 • Problemen met inschrijven? Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 53630998


Uitgebreider

De Spelregels

Van ieder lid, of ouder van een kind dat lid is, wordt verwacht dat hij/zij zich 6 uur per half jaar vrijwillig inzet voor de vereniging. 1 Punt staat gelijk aan een taak van 1 uur. Voor alle leden onder de 18 geldt dat de ouders van dit lid een vrijwilligerstaak uit moeten voeren. Ouders met 2 (of meer) kinderen moeten 6 punten behalen aan vrijwilligerstaken, en niet 12 of 18.

Als een lid hier, om wat voor reden dan ook, niet toe in staat is, of er bewust voor kiest om niets te doen,  dan wordt er een bedrag van €35,- per half jaar geïncasseerd.

 • Van ieder lid wordt verwacht dat hij/zij zich 6 uur per half jaar vrijwillig inzet voor de vereniging.
 • Voor alle leden onder de 18 geldt dat de ouders van dit lid een vrijwilligerstaak uit moeten voeren.
 • 65+-ers en rolstoelers zijn uitgezonderd van de vrijwilligersplicht. Zij mogen zich natuurlijk altijd inzetten voor de vereniging wanneer zij dat wel willen.
 • Leden die alleen op de dinsdagavond gebruik maken van de vrijspeeluren zijn vrijgesteld en hoeven geen vrijwilligerstaak te doen.
 • Het invullen van een (bestuurs)functie binnen de vereniging geldt als vrijwilligerstaak.
 • Afkopen van de vrijwilligersplicht kost €35,- voor een half jaar.
 • Bij verzuim van inschrijving voor een vrijwilligerstaak wordt €35,- geïnd.
 • Alleen in goed overleg met de vrijwilligerscoördinatoren kan met geldige argumenten worden afgeweken van de regels. Het uiteindelijke besluit wordt genomen door het bestuur.

Niet ingeschreven op 11 februari houdt in dat wij ervan uit gaan dat je ervoor kiest om geen vrijwilligerstaak op je te nemen. Er wordt dan door de vereniging 35 euro geïnd om het vrijwilligerswerk af te kopen. Kies je er daarna toch voor om je alsnog in te schrijven voor 6 uurtjes dan is deze €35,- weer terug te verdienen.

Instructie om je op te geven

Als het goed is heeft iedereen in het afgelopen jaar zich inmiddels al aangemeld op de site van vrijwilligerstekort. Mocht je dat nog niet gedaan hebben dan volgt hieronder de instructie om dat alsnog te doen.

Om je in te kunnen schrijven voor een taak moet je je aanmelden op: https://tafeltenniszwolle.vrijwilligerstekort.nl/

Ga naar inloggen en druk dan op ‘registreren’ en doorloop daarna de stappen om je te registreren.

Je krijgt dan een aantal vragen. Voorkeurstaken eventueel aangeven; de andere twee vragen (team + familie) kun je overslaan (dit zit in het programma en krijgen we er niet uit).

Je registratie moet daarna door de beheerder worden bevestigd. Daarna krijg je een mailtje dat je bent aangemeld. VANAF DAN kun je je dus inschrijven voor een vrijwilligerstaak.

Hoe in te schrijven voor een vrijwilligerstaak:

 • Log in op https://tafeltenniszwolle.vrijwilligerstekort.nl/
 • Ga naar het rooster. Je kan kiezen voor een overzicht per dag, week of maand met alle taken die gedaan moeten worden. Het weekoverzicht is vaak het meest overzichtelijk.
 • De taken waar een rode balk boven staat, staan nog open en daar kan je je dus voor inschrijven. De taken met een groene balk erboven zijn reeds ingevuld.
 • Kies een taak uit die je wilt doen, klik hierop en meldt je voor deze taak aan. Na je aanmelding krijgt de beheerder een mailtje dat jij je voor die taak hebt aangemeld. De beheerder moet dit vervolgens goedkeuren en daarna krijg jij een mailtje dat je voor die taak staat ingeschreven.
 • 7 dagen en 2 dagen voordat je taak gepland staat krijg je een mail ter herinnering.

Lukt het niet om je te registreren of om je in te schrijven voor een vrijwilligerstaak? Neem contact op met vrijwilliger coördinator Erik Appels (06 53630998). Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je andere vragen of opmerkingen over het vrijwilligersbeleid binnen onze vereniging? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Renzo Koops (06 51565057).

 

Onze sponsoren
houtburcht_logo.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.pnghaspe_logo.jpgbackstage_av_image-2018-02-12.jpgBuccia-logo_groot_transp-300x156.pnglogo-intermobiel-big.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpglogo_samen_zwolle.pnglogo_game11_width306x102ws.pngcentric_logo_x2.pngWE zijn typisch logo.pngTriple_Eye_logo.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSport-inn-Bruins-250x250-trans-.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.