We hebben 263 gasten en geen leden online

Beste ondernemer, medewerker, pingponger, Bij steeds meer bedrijven staat een pingpongtafel voor ontspanning en beweging. Maar wie is de baas van de tafel? Medewerkers van bedrijven uit heel Nederland kunnen zich meten met pingpongers van andere bedrijven. Mobiliseer ook je collega's om ook mee te doen, want vanaf 3 spelers doe je mee in het bedrijfsklassement en kun je een clinic van een toptafeltennisser op jouw bedrijf winnen. Vet toch?! Bedrijfstafeltennistoernooi in Zwolle?

Na de succesvolle editie in Amsterdam zijn we voornemens om tijdens de finaledag van het NK Tafeltennis in Zwolle (Landstede Sportcentrum) opnieuw een bedrijfstafeltennistoernooi te organiseren. Om te peilen of er voldoende animo is sturen we de 'pingpongende' bedrijven deze uitnodiging.

Het toernooi maakt hier onderdeel uit van het VIP programma van het toernooi. Een hapje eten, lekkere muziek, potje pingpongen en met een drankje in de hand leuke contacten opdoen. Welk bedrijf is PingPongbaas van Zwolle en omstreken?

We starten om 13:00 en bieden daarnaast de mogelijkheid om vanaf 15:00 de finales van het NK Tafeltennis te bekijken vanaf de businesstribune. 

WANNEER: zondag 3 maart, 13:00 – 15:00 uur, gevolgd door VIP-programma en finales NK Tafeltennis  
WAAR: Landstede Sportcentrum Zwolle 
KOSTEN: €35 / per speler

Interesse/meedoen?

Maak je interesse of zelfs voor-inschrijving kenbaar via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef even aan met hoeveel deelnemers je wilt meedoen en namens welk bedrijf, uiterlijk voor vrijdag 8 februari. Daarna berichten wij jou of het toernooi definitief gaat plaatsvinden.
 

Vragen? Neem dan ook even contact op via het genoemde mailadres.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.