We hebben 399 gasten en geen leden online

Ook dit jaar wordt de Game11 TN Open georganiseerd. Een jeugd en senioren toernooi dat voor ieder geschikt is om het seizoen af te sluiten. Wel is er een kleine aanpassing m.b.t. voorgaande edities. 
 
De senioren strijden op zaterdag 25 mei tegen elkaar. We hebben dit jaar de senioren op zaterdag gezet om te ervaren of er meer spelers na afloop blijven zitten. Zodat we wellicht ook nog eten kunnen bestellen met een mooie groep en natuurlijk een hogere bar omzet kunnen behalen.  De aanvangstijd van het toernooi is 10.00 uur. 
 
Het jeugdtoernooi wordt dit jaar dus op de zondag georganiseerd. Alle jeugdleden kunnen zich opgeven voor het toernooi van 26 mei. 
 
Andere jaren hebben we altijd een mooie opkomst gehad, hopelijk wordt het dit jaar groter dan ooit. Dit kan natuurlijk niet zonder jullie, dus geef je op door te reageren op deze mail of je naam op de lijst in te vullen die in de kantine komt te hangen. 
 
In de bijlage treffen jullie de volgende documenten
- Poster van het toernooi. Kunnen jullie deze ophangen bij de club of doorsturen naar de leden?
- Informatie over het toernooi. Hierin staat het adres waar het toernooi wordt georganiseerd en andere belangrijke punten.
- Inschrijvingsformulier. Deze kan ook bij de club op een bord gehangen worden met de poster. Zodat de leden makkelijk kunnen inschrijven.
 
Voor de duidelijkheid het is alleen een Enkel toernooi waar iedereen minimaal 5 wedstrijden speelt. 
 
 
Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.