We hebben 540 gasten en geen leden online

29 februari en 1 maart vond het Nederlands Tafeltenniskampioenschap weer plaats in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Zowel de vrouwen als mannen streden om de titel. Bij de vrouwen werd Shuo Han Men de nieuwe Nederlands Kampioen. Bij de mannen ging de titel naar Laurens Tromer.

Ook konden bedrijven voor het eerst strijden om het Kampioenschap NK Bedrijfstafeltennis. Ruim 20 Nederlandse bedrijven deden mee waarvan acht uit Zwolle. IT-bedrijf Harlem{.next} uit Haarlem mocht zich aan het eind van de wedstrijd Nederlands kampioen noemen. In de tafeltennisklasse Robin Wildeman er met de 1e prijs vandoor, hij won de finale op het centre court in 2 games van Frank Wijnhout (Trias). De pingpongklasse, voor spelers die geen lid van de NTTB zijn (geweest) werd gewonnen door een speler van Harlem{.next).

De populariteit van tafeltennis bij bedrijven is mede te danken aan de PingPongbaas app. Met deze app kun je zelf een tegenspeler regelen waarmee je een potje kunt tafeltennissen in de pauze, tussen afspraken door of voor de sportieve fun. Met het NK Bedrijfstafeltennis willen wij het enthousiasme voor de sport versterken en de doorloop naar de vereniging vergroten. Ook is de relatie met de vele bedrijven goed voor de sport.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.