We hebben 346 gasten en geen leden online

Hoe zit het nu precies met al die voorschriften voor de service? Wie mag er een time-out nemen en wanneer? Wanneer is het een let en wanneer een punt?

Antwoorden op deze vragen en vele anderen krijg je op de website www.Tafeltennismasterz.nl  Op deze website kun je oefeningen doen om je kennis van de spelregels te vergroten. Je krijgt uitleg aan de hand van foto’s en video’s van spelsituaties en kunt oefentoetsen maken.

Juist in deze tijd dat wij niet kunnen spelen goed om je spelregelskennis te leren en te toetsen. 

 

 

Op de website van de NTTB lees je meer informatie over het spelregelbewijs:  https://www.nttb.nl/nieuws/attentie-jeugdleden-haal-je-spelregelbewijs-tafeltennis-masterz

En op de website van Tafeltennis Masterz kun je alvast oefenen:  https://www.tafeltennismasterz.nl/oefenen/

Deel je certificaat, leuk en goed om anderen te enthousiastmeren.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (spelregels_in_begrijpelijke_taal2.pdf)spelregels_in_begrijpelijke_taal2.pdf 163 kB
Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.