We hebben 651 gasten en geen leden online

Donderdagavond 8 juni is de jaarlijkse herhalingscursus AED. Sinds twee jaren hebben wij een AED in onze sportzaal. Na een paar voorvallen voordien hebben wij het apparaat gelukkig nog niet hoeven te gebruiken. Er zijn toen een heel aantal leden opgeleid om het apparaat te gebruiken. Jaarlijks wordt er een herhalingscursus van ca. 2 uren gepland. Het is belangrijk elk jaar een herhalingscursus Reanimatie & AED te volgen. Uit onderzoek is gebleken dat men binnen enige maanden al veel vergeten is. Een herhalingsles is dan een goed moment om de reanimatie- en AED-technieken weer eens goed te oefenen. Door een herhalingsles reanimatie te volgen, gaan de handelingen in een noodsituatie als vanzelf.

Door regelmatig te oefenen houdt je de vaardigheden bij en blijft je kennis op peil. Ook sterkt het oefenen je zelfvertrouwen.
 
Belangrijk dat degene die een AED cursus hebben gevolgd aanwezig zijn. De herhaingscursus start om 19 uur.
Onze sponsoren
logo-intermobiel-big.pngWE zijn typisch logo.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgcentric_logo_x2.pnglogo_game11_width306x102ws.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpglogo_samen_zwolle.pnghaspe_logo.jpgBuccia-logo_groot_transp-300x156.png184381-Communiq-Logo-RGB.pnghoutburcht_logo.jpgSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok