We hebben 710 gasten en geen leden online

Wij hebben als vereniging vanaf nu een eigen clubkledinglijn! Je kent het wellicht van andere sporten, maar in de tafeltennissport nog heel ongebruikelijk. Zoals op de Algemene Ledenvergadering toegelicht, wordt de kleding bedrukt en geleverd door Sport-Inn Bruins uit Zwolle. Samen met Game11 zijn wij heel luxe voorzien van kleding en materiaal. Je kunt onze clubkleding zelf op drie manier bestellen: online, in de winkel of op een testevent.

Bestellen in onze eigen webshop
Om online te bestellen maak je gebruik van onze eigen webshop: https://tafeltenniszwollewebshop.wondersloffen.nl (tip: zet hem in je favorieten). 
Vanwege de opening en met de feestdagen in het vooruitzicht zijn er geen verzendkosten van 20 november tot 5 december (zie de bijlage). 
Je kunt in de webshop kiezen voor kleding met opdruk van ons verenigingslogo en je eigen naam of voor 10% korting.

Nieuwe wedstrijdkleding
Vanaf de NAJAARSCOMPETITIE 2018 gaan wij over op nieuwe wedstrijdkleding. 2018 zal een overgangsfase zijn. Onze Joola shirts zijn niet meer leverbaar.
Voor de zomer van 2018 komt er een eenmalige aanbieding om het nieuwe wedstrijdshirt heel voordelig aan te schaffen. Hierover later meer.

Testavond en winkelinformatie
Begin volgende jaar organiseren wij samen met Sport-Inn een testavond voor de kleding en schoenen. Later informeren wij je hier meer over.

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pnglogo_game11_width306x102ws.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpghoutburcht_logo.jpglogo_samen_zwolle.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pnglogo-intermobiel-big.pnghaspe_logo.jpgLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgWE zijn typisch logo.pngcentric_logo_x2.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok