We hebben 185 gasten en geen leden online

Dinsdagavond 19 december is er een testevent met Game11 en Butterfly. De broertjes Brent en Kaj Ronde van DTK'70 zijn er bij. Je kunt dan tegen hen spelen en onder andere ervaren hoe het is om in een rolstoel te tafeltennissen. Wanneer: dinsdagavond 19 december vanaf 19.30 uur 
Waar: gewoon in onze eigen zaal in het centrum. Het wordt een gezellige avond waar je o.a. heel veel rubbers en batjes kunt proberen.
Weet al wat je wil? Of heb je altijd al een bepaald rubber, batje, schoen of bal willen proberen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorgt Game11 er voor dat ze het meenemen. De jeugdtraining van 18.30 uur en het vrij spelen gaan gewoon door. 
Wij zien jullie graag allemaal op 19 december!

Onze sponsoren
Buccia-logo_groot_transp-300x156.pngcentric_logo_x2.pngTriple_Eye_logo.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnghoutburcht_logo.jpgWE zijn typisch logo.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgLogo_CL_RGB_ver_neg.jpglogo-intermobiel-big.png184381-Communiq-Logo-RGB.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.pnghaspe_logo.jpg
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok