We hebben 545 gasten en geen leden online

Woensdag ontving het bestuur het ontzettend trieste nieuws dat Sophie Lucardie overleden is. 

Sophie kwam in 2016 bij ons spelen om haar ambitie om landelijk te spelen waar te maken. Die ruimte kreeg ze. Ze starte met Jennifer, Annewyke en Ismay in de voorjaarscompetitie in de 2e divisie van de landelijke competitie en in de hoofdklasse van de regionale competitie. Het team werd met gemak kampioen in de 2e divisie. In het najaar van 2016 werd Sophie met haar team gelijk weer kampioen in de 1e divisie dames. De stap naar de dames eredivisie was gemaakt, zij het niet dat het team tot haar teleurstelling uitéén viel door allerlei persoonlijke omstandigheden van andere spelers. Sophie nam in 2017 nog deel aan het NK Tafeltennis namens Tafeltennis Zwolle en maakte daar indruk. Ze hervatte haar doel om landelijk op het hoogste niveau te spelen bij BIT.NL in Ede.

Onze gedachten zijn bij haar partner Nicole en familie en wensen hen alle sterkte en kracht met dit enorme verlies. 

Er kan een herinnering geplaatst worden op: https://www.memori.nl/gedenkplaats/sophie-lucardie

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pnglogo_game11_width306x102ws.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpghoutburcht_logo.jpglogo_samen_zwolle.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pnglogo-intermobiel-big.pnghaspe_logo.jpgLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgWE zijn typisch logo.pngcentric_logo_x2.png
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok