We hebben 170 gasten en geen leden online

Op 20 januari 2018 organiseert Tafeltennis Zwolle voor de achtste maal het Diederik Steunenberg-toernooi ter nagedachtenis van een energiek jeugdlid van onze vereniging die in 2008 op 12-jarige leeftijd plotseling overleed. We doen dat op een waardige manier met een gezellig tafeltennistoernooi, waar kinderen van alle leeftijden en niveaus veel wedstrijden spelen tegen tegenstanders van gelijk niveau. Het toernooi wordt gewaardeerd door veel verenigingen uit het hele land.

Tot dit jaar hadden we Menereis als materiaalleverancier en betaalden we een redelijk lage prijs voor de huur van de tafels, teltafels en afscheidingen. Dit jaar zijn we in zee gegaan met de enig overgebleven materiaalleverancier voor toernooien, Posno Sport. En zijn we vele honderden euro’s duurder uit. Middels een crowdfunding actie willen de organisatie en Tafeltennis Zwolle proberen 500 euro op te halen zodat het toernooi ook dit jaar weer door kan gaan.

Als je het toernooi een warm hart toedraagt en je kunt wat geld missen, maak dan je bijdrage over op rekeningnummer NL25 TRIO 0198 444613 t.n.v. H.Oldenburg onder vermelding van Diederik toernooi. Of deponeer je bijdrage in de box op de bar in onze kantine.

Bedankt voor uw steun namens de organisatie: Hans Steunenberg, Han Oldenburg, Annewyke Appels en Hilko Appels

Onze sponsoren
Buccia-logo_groot_transp-300x156.pngcentric_logo_x2.pngTriple_Eye_logo.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnghoutburcht_logo.jpgWE zijn typisch logo.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgLogo_CL_RGB_ver_neg.jpglogo-intermobiel-big.png184381-Communiq-Logo-RGB.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.pnghaspe_logo.jpg
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok