We hebben 257 gasten en geen leden online

Op dit moment bestaat in de afdeling Oost een reguliere competitie (3 tegen 3). In Nederland is echter een ontwikkeling gaande, waarbij al bij de omringende afdelingen de mogelijkheid bestaat om deel te nemen aan een duocompetitie. De vraag naar deze competitievorm wordt steeds groter en in de andere afdelingen blijkt het succesvol te verlopen.

Het afdelingsbestuur heeft mij gevraagd om te inventariseren of er voldoende draagvlak is bij de senioren om aan een pilot deel te nemen voor een duocompetitie na de voorjaarscompetitie en naast de bekercompetitie. In deze competitie spelen teams van 2 spelers tegen elkaar, waarbij in totaal 5 wedstrijden worden gespeeld: 4 enkelspelen en 1 dubbelspel. Wedstrijden in deze competitie zijn dan ook sneller afgelopen dan wedstrijden uit de reguliere competitie. Het team mag uit maximaal 4 spelers bestaan.

Het is de bedoeling om in 1e instantie met een pilot te starten. In tegenstelling tot eerdere berichten is deze pilot bedoeld voor alle klassen (voor zover mogelijk) binnen afdeling Oost. We maken een inventarisatie van het aantal aanmeldingen en naar aanleiding daarvan worden de klassen ingedeeld. Als blijkt dat voldoende teams willen meedoen, zullen we u tijdig informeren over de opzet en start.

Het gaat om een halve competitie (5 speelrondes) met de start in de 2e week van mei t/m half juni.

Na afloop zullen we de pilot uiteraard evalueren. Met de bevindingen uit deze pilot kunnen we bekijken of we verder gaan en zo ja, op welke wijze.

We willen u vragen binnen uw vereniging te inventariseren of er behoefte is om deel te nemen aan deze pilot.

Je hebt een e-mail ontvangen om voor 12 april bij Charlotte aan te geven of je interesse hebt. Zij laat dan voor 16 april 2018 per e-mail laten weten hoeveel teams er van onze vereniging interesse hebben om mee te doen aan deze pilot, zodat de competitieleiders nog voldoende tijd hebben om een passende competitie op te zetten.

Met vriendelijke groet,
Namens het afdelingsbestuur

 

John van Hoeven

Afdelingsondersteuner NTTB / Afdeling Oost

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.