We hebben 284 gasten en geen leden online

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Ga naar maand
Download als een iCal bestand
Racketlon
Zondag, 29 September 2019

Weleens mee gedaan aan een Racketlon? Je krijgt zondag 29 september 2019 de kans om je krachten te meten in deze door TCI, BC Blauwvinger en de Tafeltennisvereniging Zwolle georganiseerde mix van 3 sporten. Je speelt in poules op verschillende locaties afwisselend badminton, tennis en tafeltennis. Aan het eind van de dag worden de individuele scores opgeteld en de winnaars bekend gemaakt. Ook worden de resultaten per vereniging opgeteld en kunnen we meedingen voor de Racktetlon Wisseltroffee.

 

Het definitieve programma wordt nog bekend gemaakt. Wil je goed voorbereid zijn? Dan is er de mogelijkheid om mee te doen aan één of meerdere clinics. Deze worden verzorgd door de clubs. De tijden volgen nog.

Onze sponsoren
haspe_logo.jpgIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgcentric_logo_x2.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpglogo_game11_width306x102ws.pngWE zijn typisch logo.pnglogo-intermobiel-big.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpg184381-Communiq-Logo-RGB.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pnglogo_samen_zwolle.pngTriple_Eye_logo.pnghoutburcht_logo.jpg
SCROLL TO TOP
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok