Bekijk onze pagina op Facebook! Volg ons op Twitter! Bekijk onze video's op YouTube! Bekijk onze pagina op Linkedin! Abonneer op de nieuwsfeed!
van Wijnen Bouw Dalfsen Stichting Intermobiel Houtburcht SSVH Samen sporten
Secretaris

Secretaris

E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
donderdag, 31 augustus 2017 22:10

De trainingen beginnen weer!

Beste leden,

Volgende week beginnen de trainingen weer. Er zijn wat kleine wijzigingen doorgevoerd in het trainingsschema. Op de pagina Trainingen kun je zien wanneer welke trainingen gegeven worden.

Op de woensdag is er de selectietraining voor de senioren. Daarvoor zijn op basis van het afgelopen seizoen onderstaande spelers geselecteerd:
Suzanne Kampherbeek
Wessel Kamer
Jos van der Meer
Stefan van der Lelie
Kevin Lieuw-on
Hilko Appels
Stefan Vlieger
Harm Rekers
Henry Jonker
Klaas Wolters
Han Oldenburg
Martijn Achterberg
Michael Bremmers
René Obdeijn
Rienk Taborsky

Allemaal een goed seizoen gewenst.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Aan alle leden, ereleden en ouders van jeugdleden van Tafeltennis Zwolle,

Hierbij nodigt het bestuur van Tafeltennis Zwolle u uit voor de Algemene Leden Vergadering.

Waar?                                In onze zaal aan de Albert Cuypstraat.

Wanneer?                          Op woensdag 21 oktober 2015.

Aanvang?                           20.00 uur.

Agenda: 

 1. Opening door de voorzitter
 2. Notulen vorige vergadering (zie bijlage).
 3. Jaarverslag door de voorzitter
 4. Informatie vanuit de Stichting Exploitatie Tafeltennis Zwolle
 5. Informatie vanuit de Stichting IJsseltop
 6. Financiën: jaarverslag, begroting, balans, verslag kascommissie.
 7. Bestuursverkiezingen:
  • Verkiesbaar als nieuwe secretaris: Sjaak van Keulen
  • Verkiesbaar als nieuwe hoofd Technische Commissie: Marco Spanhaak
  • Tegenkandidaten en nieuwe kandidaten kunnen bij de waarnemend secretaris aangemeld worden tot aanvang van de vergadering of tijdens de vergadering.
 8. Plannen en speerpunten bestuur komend seizoen.

Tot ziens dus op 21 oktober aan de zaal in de Albert Cuypstraat!

Met sportieve groet,


Het bestuur Tafeltennis Zwolle

Beste tafeltennisvrienden,

De beste GAMMA van Nederland zit natuurlijk in Zwolle, en deze GAMMA start komende zaterdag 14 maart met een superknallersdag een unieke spaaractie voor sportverenigingen in Zwolle. Wij doen natuurlijk mee en hebben jouw hulp daarbij nodig. Wij kunnen het goed gebruiken!

Voor elke € 10 die je bij de GAMMA Zwolle besteedt ontvang je een spaarmunt. Deze spaarmunten doneer je in onze verenigingspaarpot.  Doe hem in de juiste pot want er doen 27 Zwolse sportverenigingen mee.

De spaaractie duurt tot 16 oktober. Dan wordt € 25.000 verdeeld aan de hand van het aantal spaarmunten die je als vereniging hebt gespaard. 

Voorbeeld: wij hebben 500 munten gespaard en in totaal zijn er 20.000 munten uitgegeven. Dan krijgen wij (500/20.000 * € 25.000,-) € 625,- uitgekeerd in de vorm van een cadeaupas van GAMMA (vrij te besteden tegoed bij GAMMA).

Aan alle leden, ereleden en ouders van jeugdleden van Tafeltennis Zwolle

Hierbij nodigt het bestuur van Tafeltennis Zwolle u uit voor de Algemene Leden Vergadering.

Waar?         In onze zaal aan de Albert Cuypstraat.
Wanneer?   Op woensdag 8 oktober  2014.
Aanvang?    20.00 uur.

Agenda:

1)    Opening door de voorzitter
2)    Notulen vorige vergadering.
3)    Jaarverslag door huidige voorzitter
4)    Informatie vanuit de Stichting Exploitatie Tafeltennis Zwolle
5)    Informatie vanuit de stichting IJsseltop
6)    Voorstel opzet vrijwilligerswerk
7)    Voorstel spaarfonds/reserveringsfonds
8)    Financiën : jaarverslag, begroting, balans, verslag kascommissie.
9)    Bestuursverkiezingen:
-    Verkiesbaar als nieuw bestuurslid activiteiten:  Pascal Loseman
-    Verkiesbaar als nieuwe penningmeester: Patrick Aarendonk
-    Verkiesbaar als nieuw bestuurslid algemeen: Roelof Buschgens, Wendy Schrijver
-    Verkiesbaar als nieuw bestuurslid sponsoring Gerwin Woelders
-    Aftredend en niet herkiesbaar is Ton Harbrink.  
De volgende functies zijn nog vacant: secretaris en technische zaken.
Tegenkandidaten en nieuwe kandidaten kunnen bij de secretaris aangemeld worden tot aanvang van de vergadering of tijdens de vergadering.
10)    Plannen  en speerpunten bestuur komend seizoen.
11)    Rondvraag.     
Vanwege de agenda met daarop nieuwe plannen rondom vrijwilligerswerk, de zoektocht naar twee nieuwe bestuursleden en een spaar/reserveringsfonds raden we iedereen ten zeerste aan om te komen!!!

Tot ziens dus op 8 oktober aan de zaal in de Albert Cuypstraat!!

zondag, 10 augustus 2014 11:00

Overlijden Danny Mackaay

Afgelopen donderdag bereikte ons het nieuws dat oud-lid, maar nog steeds graag geziene gast bij Tafeltennis Zwolle, Danny Mackaay onverwachts is overleden. Danny is jarenlang lid geweest van Flits en Tafeltennis Zwolle, maar speelde de laatste jaren zelf niet meer. Regelmatig kwam nog even in de zaal om wedstrijden te kijken of tijdens het klaverjassen.

Aanstaande dinsdag 12 augustus 13:30 uur zal de herdenkingsdienst gehouden worden in de aula van crematorium Kranenburg. Na de dienst zal de zaal tussen 15:00 en 16:00 uur open zijn om nog even samen te komen en evt. een chocomel drinken. Iets wat Danny altijd deed....

Tijdens de eerste ronde van de competitie zal stil worden gestaan bij het overlijden van Danny.

Klik op 'lees meer'  voor de kaart met alle extra informatie.

 

dinsdag, 15 april 2014 17:37

Informatie omtrent toekomst Heren 1

Beste tafeltennisvrienden van Tafeltennis Zwolle.

Graag wil het bestuur jullie informeren over de gang van zaken rondom ons eerste herenteam. We realiseren ons dat we dit wellicht al eerder hadden moeten doen om misverstanden te voorkomen. Wanneer jullie  dat zo ervaren hebben, hierbij onze welgemeende excuses.

Al in het najaar van 2013 constateerde het bestuur bij een analyse van voor- en nadelen van het spelen in de eredivisie dat de weegschaal minder positief leek uit te slaan. Waardoor dachten we dat?

 • De publieke belangstelling voor ons 1e team is in de afgelopen jaren eigenlijk vooral gedaald.
 • Pogingen om meer publiek te trekken (uitnodigingen via de mail, mogelijkheid om gezellig te blijven eten e.d.) hebben dit proces niet kunnen keren.
 • Door persoonlijke omstandigheden konden de spelers van ons 1e team minder aanwezig zijn bij diverse activiteiten. Ook dat leidt niet tot verbetering van binding.
 • We zijn er als bestuur niet in geslaagd om een of meerdere sponsoren te vinden voor ons team. Dat betekent enerzijds dat we niet, zoals we wel met sponsorgeld zouden willen, spelers kunnen aantrekken die ons bij de top van de eredivisie brengen, en anderzijds dat er verenigingsgeld, dus contributiegeld, naar ons 1e herenteam vloeit.

Onze conclusie was dat we in principe wel eredivisie willen spelen maar dan met beperkte middelen. We hebben onze spelers daarna een aangepast voorstel voor komend seizoen gegeven.

Daar hebben we met de spelers over gesproken. Er was vanuit de spelers duidelijk begrip voor het standpunt van het bestuur.

De jongens van ons 1e team hebben verschillende conclusies voor zichzelf gekozen. Frank is nog op zoek naar een club, Robert-Jan gaat op een lager niveau spelen, Jelle denkt eraan om te gaan stoppen en Gerben zal af en toe meespelen bij Smash. We hebben als bestuur respect voor hun keuzes en we kijken met veel plezier terug op de afgelopen jaren waarbij we hebben kunnen genieten van toptafeltennis.

De spelers hebben met name in een wat verder verleden zeker  hun voorbeeldfunctie naar de jeugd gehad. Ze blijven altijd welkom als gast en in de toekomst wellicht ook als speler. We gaan positief uit elkaar.

We gaan deze spelers niet vergeten en uiteraard heeft met name Gerben een onuitwisbare indruk gemaakt. We lenen hem even uit aan Smash maar hij zal zijn interesse voor en bijdrage aan Tafeltennis Zwolle, als erelid  blijven houden.

Het lijkt erop dat degradatie onvermijdelijk is. Dat betekent dus dat we ons niet terugtrekken maar komend seizoen in een andere teamsamenstelling terugkomen in de eerste divisie. Zodra de teamsamenstelling zeker is hoort u hier meer van.

Op 19 april spelen Gerben, Frank, Jelle en Robert-Jan voor het laatst in onze zaal. We willen graag op een ongedwongen gezellige manier afscheid van hen nemen.

Na afloop van de wedstrijd staan we met elkaar even stil bij de afgelopen jaren. Ze verdienen het dat hun supporters op deze avond  in grote getale aanwezig zijn. We zien jullie, leden van onze gezellige club, dus graag allemaal terug op 19 april vanaf 17.30 uur.

Namens het bestuur van tafeltennis Zwolle,
Ton Harbrink

zondag, 13 april 2014 22:39

Uitnodiging laatste wedstrijd Heren 1

Het bestuur van Tafeltennis Zwolle nodigt al haar leden en overige belangstellenden uit om op een gezellige manier afscheid te nemen van de spelers van ons 1e herenteam.

Op 19 april spelen zij hun laatste thuiswedstrijd tegen J.C.V. Na afloop van de wedstrijd is er een gezellig samenzijn in de kantine.

We roepen jullie allemaal op om vanaf 17.30 de wedstrijden te komen bekijken en daarna op een leuke manier afscheid te nemen.

Tot ziens dus op 19 april a.s.!

woensdag, 08 januari 2014 23:00

Overlijden Jenny Hartholt

Beste tafeltennisvrienden,

Op maandag 30 december nodigden we als bestuur Jenny Hartholt uit voor de nieuwjaarsreceptie. We wilden haar, als prominent en belangrijk lid namelijk eren met een eigen naamplaatje op een stoel in onze zaal. Ze gaf aan graag te willen komen, samen met haar zoon Henk. Ze klonk blij en levenslustig.

We schrokken dan ook enorm van het bericht van haar zo plotselinge overlijden. Jenny kwam samen met haar Jan, altijd kijken naar de verrichtingen van haar zoons; Ronald en Henk Hartholt. Ronald en Henk waren jarenlang boegbeeld van onze club. Jenny was enorm trots op haar zoons en zowel aan de Vijfhoek als aan de Albrt Cuystraat kwam ze graag en veel. Ze was een vrolijk en opgewekt mens.

Naarmate de tijd vorderde werd Jenny ook steeds actiever binnen onze vereniging. Dat begon met het organiseren van activiteiten en leidde tenslotte naar het gedurende langere tjd bestuurslid zijn. Als bestuurslid was Jenny geen dromer maar een echte doener. Iedereen die destijds lid was zal bij Jenny direct denken aan ACTIES!!!!!!! Jenny was een ster in het organiseren van acties die onze vereniging enorm veel geld heeft opgeleverd. Ze legde makkelijk contacten en was enorm benaderbaar.

We leven mee met Henk en Ronald en hun gezinnen die hun moeder en oma enorm zullen missen. We gedenken Jenny als een dierbaar lid en zijn dankbaar voor de tijd dat ze zo betrokken was bij onze vereniging. Haar naam zal niet zo maar verdwijnen maar letterlijk aanwezig blijven in onze zaal.

Bestuur Tafeltennis Zwolle

woensdag, 08 januari 2014 22:58

Verslag Johan Zuidbergtoernooi

Op maandag 6 januari vond voor de 2e keer het Johan Zuidbergtoernooi plaats, een toernooi dat in het leven is geroepen om dank te zeggen aan Johan Zuidberg die tientallen jaren onze barman was op de maandagavond.

Het is duidelijk dat dit nog leeft bij de leden Maar liefst 38 spelers streden in 3 klassen om de wisselbeker die bij dit toernooi hoort. Gezelligheid en sportiviteit kenmerkten dit toernooi.

In seniorenklasse 3 wist Henri Jonker beslag te leggen op de eerste plaats. In klasse 2 wist Djengis van Nek op knappe wjze de eerste plaats te bemachtigen. Bij de senioren 1 wist Stefan van de Lelie zijn goede ontwikkeling door te zetten door het best te presteren van alle concurrenten.

Johan wist op deze avond, terzijde gestaan door Karl Veneman ons allemaal te voorzien van een hapje en een drankje. Volgend jaar gaat dus iedereen maandagavond 5 januari vrijhouden om de opvolger te kunnen worden van Henri, Djengis en Stefan. Natuurlijk is ook dan Johan weer van de partij.

donderdag, 02 januari 2014 18:16

Aart Kruimer onverwacht overleden

Beste tafeltennisvrienden,

Deze week vernomen wij als bestuur en club dat Aart Kruimer plotseling is overleden.

Aart was voor veel mensen vanuit de maandagavondgroep en zeker vanuit de woensdagchtendgroep van Henk een graag geziene speler. Altijd vriendelijk, altijd een prettige warme persoonljkheid. Vrijwel altijd een glimlach op zijn gezicht. Iemand die de aanwijzingen van trainers en begeleiders serieus nam en probeerde zichzelf te verbeteren.

Daarnaast kennen we Aart als begeleider van spelers met een beperking. Hierin kon hij zijn kennis van medische zaken, van motoriek en zijn sociale vaardigheden bundelen in al zijn vakmanschap. Aart stond hoog aangeschreven in de paralympische wereld van tafeltennis. Al meer dan tien jaar mocht hij spelers indelen in verschillende klasses vanwege zijn inzicht in beperkingen.

Zelf heb ik als trainer ervaren dat hij zeer goede praktische aanwijzingen kon geven om mensen steeds te laten groeien, beter te worden en meer zelfvertrouwen te geven. Meest kenmerkend, en daaruit sprak voor mij vooral warmte en wijsheid, is dat Aart niet de beperking van de mensen zag maar de mogelijkheden en de groeikansen. Hij kon zo gemeend enthousiast reageren wanneer hij merkte dat beweging en tafeltennis mensen iets extra's bracht. Extra's die technisch gezien, voor mij soms moeilijk te zien waren. Menselijk gezien was die groei zeker te zien in groei van plezier, zelfvertrouwenen verbetering van levenskwaliteit van mensen die Aart begeleidde.

Aart, we wensen jouw naasten veel sterkte met dit heftige en plotselingen verlies. En wij, wij mogen hopen dat de manier van kijken naar mensen die Aart zo eigen was ook een beetje onze manier van kijken mag worden.

Namens Bestuur Tafeltennis Zwolle,

Ton Harbrink

<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 3
Deze site maakt gebruik van cookies voor bezoekersstatistieken en social media. Lees meer over het gebruik van cookies op deze site.