Bekijk onze pagina op Facebook! Volg ons op Twitter! Bekijk onze video's op YouTube! Bekijk onze pagina op Linkedin! Abonneer op de nieuwsfeed!
van Wijnen Bouw Dalfsen Stichting Intermobiel Houtburcht SSVH Samen sporten
Technische commissie

Technische commissie

E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
donderdag, 31 augustus 2017 21:55

Zaalschema 2017-2018

Dag Tijdstip Activiteit Trainer Locatie
Maandag 19:00-20:15 Training Senioren 1 (t/m 4e klasse) Ton Centrum
Maandag 20:15-21:30 Training Senioren 2 (vanaf 5e klasse) Ton Centrum
Dinsdag 18:30-20:00 Training Jeugd 1 Quiryn / Stefan Centrum
Dinsdag 20:00-23:00 Competitie / Vrijspelen   Centrum
Woensdag 18:00-19:15 Training Jeugd Instroom Robin / Heidi Centrum
Woensdag 19:15-20:30 Training Senioren (Selectie) Hans Centrum
Donderdag 18:15-19:30 Training Jeugd 1 Marc / Robin Centrum
Donderdag 19:30-20:45 Training Senioren Hilko / Quiryn Centrum
Vrijdag 18:30-19:45 Training Jeugd Beginners / Gevorderden Hans Zuid
Vrijdag 20:00-... Competitie / Vrijspelen   Centrum

 

woensdag, 17 augustus 2016 18:08

Trainingen Senioren

Beste tafeltennis vrienden,

In het afgelopen seizoen is duidelijk geworden, voor zowel spelers als de trainers van de senioren groepen, dat er in de opzet van de senioren trainingen een paar wijzigingen nodig zijn. Deze wijzigingen zijn nodig omdat enerzijds de samenstelling en de volume van bezoekers van de woensdagavond training niet handig was (groep van Hans) en aan anderzijds Gerard zijn training niet meer op woensdag kan geven in verband met zijn werkrooster.

Als vereniging moet je dan rekening houden met zowel de behoefte van jullie en natuurlijk ook de organisatie en planning van deze groepen. Daarom is er besloten om het volgende concept per ingang van week 35 (startend op 29 augustus) te introduceren:

Maandagavond trainingen:
19:00 - 20:15 -> Gevorderden training onder leiding van Ton Harbrink, in deze groep zijn gevorderde senioren en landelijke jeugd (voormalige groep Gerard Dijkland) welkom en natuurlijk bovendien alle spelers die vorig seizoen ook kwamen in de gevorderden groep. Aangevuld met spelers van de derde klasse of hoger.

20:15 - 21:30 -> Beginners / Recreanten training onder leiding van Ton Harbrink.

** Noot, afgelopen seizoenen waren deze groepen omgedraaid, namelijk eerst de beginners/recreanten en later de gevorderden. Dit is gewijzigd om de voormalige groep van Gerard Dijkland mee te kunnen laten trainen.

Woensdagavond training:
19:15 - 20:30 -> Selectie training door Hans Steunenberg.

** Noot, deze training is beschikbaar voor de mensen die zijn genoemd in de lijst onderaan dit artikel (klik op Lees meer), of op uitnodiging van de trainer. Eventuele verzoeken om toegelaten te worden tot deze groep kunnen worden gericht aan de TC ter beoordeling.

Donderdagavond training:
19:30 - 20:45 -> Vrije inloop training door Gerard Dijkland. Deze training is vergelijkbaar met de training zoals die voormalig op de woensdagavond door Hans Steunenberg werd gegeven, maar in dit geval zijn de selectiespelers in principe niet uitgenodigd.

Met deze nieuwe opzet kan een ieder twee keer, onder leiding, per week trainen en blijft de belasting en organisatie van de trainingen op een gezonde wijze in balans.

We zien jullie allemaal graag tegemoet vanaf week 35!

Met sportieve groet,
De trainers & Technische Commissie

Leuk toernooi aan het begin van volgend seizoen. Goede voorbereiding op de nieuwe competitie? Opgave mogelijk via het inschrijfformulier in de speelzaal:

 

dinsdag, 29 april 2014 15:31

NTTB Tafeltenniskamp van 4 t/m 9 augustus

Al bijna 20 jaar organiseert Tafeltennis Zwolle trainingsweken voor de eigen jeugd. Dit jaar is de trainingsweek van 11 t/m 15 augustus. Binnenkort krijgen jullie daar een uitnodiging voor. Voor wie dat niet genoeg is: vanaf dit jaar is er weer een landelijk NTTB-tafeltenniskamp. Lees hieronder het persbericht van de NTTB.
 

 
INSCHRIJVING NTTB TAFELTENNISKAMP GEOPEND!
 
Vrienden maken doe je op hét tafeltenniskamp van 2014
Wie wil dat nou niet? Tafeltennistraining krijgen, sportieve spellen spelen, vrienden maken rondom het kampvuur en gezellig samen overnachten in een prachtige accommodatie in het Limburgse land? Het NTTB tafeltenniskamp ‘Vrienden maken’ biedt het allemaal. Van 4 t/m 9 augustus organiseert de NTTB samen met Nederlandse Sportkampen en tafeltennisvereniging Red Stars een vakantie- en trainingsweek om nooit te vergeten.
 
dinsdag, 22 april 2014 09:49

4 kampioensteams bij de jeugd

Dit seizoen zijn er 4 kampioenschappen te vieren bij de jeugd. Drie jeugdteams werden in de 9e speelronde al kampioen, toevallig alle drie teams die onder de vlag van 'IJsseltop' uitkwamen. Teams 1, 3 en 4 werden alle glorieus kampioen in Landelijk A, Landelijk C en Hoofdklasse. 'IJsseltop' staat voor de samenwerking tussen Smash en Tafeltennis Zwolle op het gebied van de jeugd. Afgelopen zaterdag kwam er nog 1 team bij: Tafeltennis Zwolle 8 behaalde het kampioenschap in de 2e klasse! Klik op Lees meer...

dinsdag, 15 oktober 2013 20:57

Jeugdtrainingen in de herfstvakantie

In de herfstvakantie is er een gewijzigd trainingsschema. Op de locaties in Holtenbroek, Stadshagen en Zuid is er geen training. In het clubgebouw (Albert Cuypstraat) zijn er 2 jeugdtrainingen, de overige trainingen vervallen.

Je kunt wél trainen op de volgende dagen:
* Dinsdag 22 oktober        17:30-19:00 uur
* Donderdag 24 oktober    18:00-20:00 uur

Bij beide trainingen zijn meerdere trainers aanwezig, je kunt op eigen niveau trainen en krijgt voldoende aandacht! Deze trainingen zijn dus voor ALLE jeugdleden. Je hoeft je voor deze trainingen niet aan of af te melden, zorg gewoon dat je op tijd aanwezig bent.

Voor de spelers van TT IJsseltop (team 1 t/m 4) geldt verder nog dat de training op maandag in Hattem ook gewoon doorgaat.

De seniorentrainingen gaan in de herfstvakantie gewoon door.

Persbericht, Zwolle 22 juni 2013
 
Een gedeelte van de "IJsseltop-selectie", Foto: Marcel Senz Fotografie
 
Met ingang van de najaarscompetitie 2013 gaan TTV Smash ’70 Hattem en Tafeltennis Zwolle een vergaande samenwerking aan. Onder de vlag van een nieuw op te richten stichting komen alle landelijke en hoofdklasse teams vanaf volgend seizoen uit. Op zaterdag 22 juni vond de aftrap plaats waarbij een nieuwe naam bekend werd gemaakt: TT IJsseltop.
 
Het doel van deze samenwerking is het versterken van jeugdtafeltennis in de regio. 'Door samen te trainen, doordeweeks maar ook tijdens trainingsstages in de vakanties willen we elkaar en de spelers sterker maken', aldus Marc Noorda van Tafeltennis Zwolle. 

Marthijn van der Wal vult aan: ‘We gaan spelers een goede tafeltennisopleiding bieden. Beide verenigingen hebben door samen te werken alle benodigde faciliteiten in huis om spelers op te kunnen leiden tot de regionale en zelfs landelijke top’.

donderdag, 16 mei 2013 16:04

Frank Hollak versterkt Tafeltennis Zwolle

Frank Hollak komt vanaf volgend seizoen uit voor het eerste herenteam van Tafeltennis Zwolle. De 25-jarige Bredanaar neemt de plaats in van Bas Hergelink die naar De Treffers Klazienaveen vertrekt. Hollak komt over van Dordrecht, dat zich genoodzaakt zag haar eerste team terug te trekken. Samen met Jelle Bosman, Gerben Last en Robert-Jan van der Heijden is het team van Tafeltennis Zwolle daarmee compleet voor het volgende seizoen.

Frank Hollak speelde al eerder 3 seizoenen voor Flits Zwolle, één van de voorlopers van fusieclub Tafeltennis Zwolle. Op 16- en 17-jarige leeftijd kwam hij toen uit in de 3e en de 2e divisie. Later deed hij nog eredivisie-ervaring op bij Argus. Bij Dordrecht speelde hij de laatste jaren in de 1e divisie, elke keer met een winstpercentage van rond de 75%.

In welke klasse Tafeltennis Zwolle volgend jaar uitkomt, is nog niet bekend. Het team werd na een ongelukkig seizoen laatste in de eredivisie en dat betekent normaal gesproken degradatie. De heren lijken echter te profiteren van een herindeling van de eredivisie, waarbij het aantal teams wordt uitgebreid van 8 naar 10. In juni zal hier definitief over worden besloten.

dinsdag, 14 mei 2013 14:51

Kom tafeltennissen in Stadshagen!Tafeltennis Zwolle is begonnen met een trainingslocatie voor de jeugd van Stadshagen. De trainingen worden gegeven in de gele gymzaal aan de Sportlaan (vlakbij CSV) door onze trainster Astrid Werkhoven. Elke dinsdag van 17:15 tot 18:15 uur kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar de eerste ‘smashes’ en ‘effectballen’ aanleren. De eerste 3 lessen zijn gratis, wie nog voor de zomervakantie lid wordt krijgt een echt clubshirt cadeau!

Het starten van de nieuwe trainingslocatie past in het beleid van Tafeltennis Zwolle om aanwezig te zijn in verschillende Zwolse wijken. Naast ons prachtige clubgebouw vlakbie het Centrum (Albert Cuypstraat) zijn we al actief in Zuid en in Holtenbroek.
In de maanden maart en april hebben we in samenwerking met SportService Zwolle al diverse tafeltennis-lessen gegeven voor de scholen Het Festival en De Veerezon. Toen bleek al hoe populair de sport tafeltennis is onder de Zwolse jeugd. Het starten van een trainingslocatie in Stadshagen is een logisch vervolg hierop.

Als je je wilt opgeven voor de 3 gratis lessen in Stadshagen, mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel met Marc Noorda (06-42737907). Voor meer informatie kun je ook kijken op www.tafeltenniszwolle.nl

zondag, 01 januari 2012 17:37

Nieuwe ranglijsten senioren

Op de website van de NTTB zijn de nieuwe ranglijsten van de heren en de dames te vinden.

Bij de heren is Robertjan de hoogst genoteerde heer van Tafeltennis Zwolle met een 20-ste plek. Bij de dames bezet Annewyke Appels plaats 45.

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Pagina 1 van 2
Deze site maakt gebruik van cookies voor bezoekersstatistieken en social media. Lees meer over het gebruik van cookies op deze site.