Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 84 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on nov 18th, 2017
Dinsdagavond 19 december is er een testevent met Game11 en Butterfly. De broertjes Brent en Kaj Ronde van DTK'70 zijn er bij. Je kunt dan tegen hen spelen en onder andere ervaren hoe het is om in een rolstoel te tafel ..
Posted on nov 18th, 2017
Wij hebben als vereniging vanaf nu een eigen clubkledinglijn! Je kent het wellicht van andere sporten, maar in de tafeltennissport nog heel ongebruikelijk. Zoals op de Algemene Ledenvergadering toegelicht, wordt de kledi ..
Posted on nov 08th, 2017
Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert Tafeltennis Zwolle voor de 8e keer het Diederik Steunenberg Toernooi! Kijk voor meer informatie op http://diederiktoernooi.tafeltenniszwolle.nl/
Posted on nov 04th, 2017
Tafeltennis Zwolle en Game11 hebben een overeenkomst gesloten zodat leden voordelig tafeltennismateriaal kunnen bestellen. Zoals op de Algemene Ledenvergadering is toegelicht liep het contract met SportEurope af en zijn ..
Posted on okt 22nd, 2017
Hierbij nodigt het bestuur van Tafeltennis Zwolle u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering. Wij horen op de ALV graag hoe u het vindt gaan en hoe wij ons verder kunnen ontwikkelen. De leden hebben een uitnod ..

Het streven is om elk jaar een toernooi voor bedrijven uit de regio Zwolle te organiseren. Bij dit bedrijventoernooi staat niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid hoog in het vaandel. Ook is het een leuke manier om andere bedrijven uit de regio te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Dus niet alleen goed voor de ontspanning, sfeer en gezondheid, maar ook voor het netwerk!

Meer informatie of deelnemen?

Heeft u vragen over de bedrijvencompetitie of wilt u met uw bedrijf de strijd aangaan? Neem dan vrijblijvend contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zij zullen u van alle benodigde informatie voorzien.

Bedrijfstafeltennis

Hebben jullie de smaak te pakken? Dan is bedrijfstafeltennis de volgende stap.

Onze sponsoren
1374847677_intermobiel-logo.jpglogo_game11_width306x102.pnghaspe_logo.jpgcentric_logo_x2.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpgSport-inn-Bruins-250x250-trans-kleding.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngSSVH_logo.jpgWE zijn typisch logo.pnghoutburcht_logo.jpgvanwijnenbouw_logo.jpgTriple_Eye_logo.png
SCROLL TO TOP