Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 136 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on mrt 15th, 2018
Als je bij ons tafeltennis speelt heb je vast de nieuwe groene wedstrijdshirt van Sport-Inn Zwolle gezien. Vanaf het najaar willen wij volledig over op deze nieuwe competitieshirts. Om deze zo goedkoop mogelijk te aan ..
Posted on feb 25th, 2018
Namens het AB willen we alle leden van afdeling Oost weer uitnodigen om deel te nemen. Het AK wordt op zaterdag 26 mei gehouden in het sportcentrum van Landstede in Zwolle, een thuistoernooi voor ons. Er hangen twee in ..
Posted on dec 30th, 2017
Vanuit Stichting SETZ ontvingen wij het trieste bericht dat Jan Cobben afgelopen week op 85-jarige leeftijd is overleden. Jan heeft destijds als penningmeester van Stichting 'De Opslag' (voorloper SETZ) en als lid van d ..
Posted on dec 04th, 2017
Op 20 januari 2018 organiseert Tafeltennis Zwolle voor de achtste maal het Diederik Steunenberg-toernooi ter nagedachtenis van een energiek jeugdlid van onze vereniging die in 2008 op 12-jarige leeftijd plotseling overle ..
Posted on nov 28th, 2017
  Altijd al meer willen weten over verdedigen? Grijp je kans! Oud-bondscoach en topverdedigster Elena Timina geeft op dinsdag 12 december een bijscholing voor trainers bij Tafeltennis Zwolle. In Nederland wordt in d ..

Welk bedrijf heeft er nu geen tafeltennistafel om af te toe even los te komen en om te gedachten even op een rij te zetten? Net zoals met de bedrijfsvoering is het goed om met tafeltennis continu te verbeteren. Je wilt die ene collega toch eens verslaan of het in elk geval lastig maken? Weten hoe de spelregels zijn, hoe je een batje moet vasthouden, welke technieken er zijn en welk materiaal het beste bij je past. Dat willen wij je als vereniging graag leren. Leuk en leerzaam om dat een clinic bij ons te volgen. Samen een avond met je collega's er op uit. De dag er na kun je gelijk alles op het werk toepassen.

Bedrijventoernooi Zwolle e.o.

Het streven is om elk jaar een toernooi voor bedrijven uit de regio Zwolle te organiseren. Bij dit bedrijventoernooi staat niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid hoog in het vaandel. Ook is het een leuke manier om andere bedrijven uit de regio te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Dus niet alleen goed voor de ontspanning, sfeer en gezondheid, maar ook voor het netwerk!

Meer informatie?

Heeft u vragen over het bedrijventoernooi of wilt u met uw bedrijf een clinic? Neem dan vrijblijvend contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij voorzien u graag van alle benodigde informatie.

Onze sponsoren
WE zijn typisch logo.pngcentric_logo_x2.png1374847677_intermobiel-logo.jpgSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngIT_Duizendpoot_logo_CMYK1.jpghaspe_logo.jpgSSVH_logo.jpgvanwijnenbouw_logo.jpglogo_game11_width306x102ws.pngTriple_Eye_logo.pngBuccia-logo_groot_transp-300x156.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpghoutburcht_logo.jpg
SCROLL TO TOP