Lid worden? Adres 

 

 

 

We hebben 115 gasten en geen leden online

Nieuwsberichten

(view all)
Posted on juni 30th, 2020
Zoals jullie vorige week vast hebben gehoord, kunnen wij vanaf 1 juli weer tafeltennissen!Ook wij zijn blij dat wij weer open kunnen, in alle voorzichtigheid. De basisregels blijven gelden, als je niet lekker bent of zie ..
Posted on mei 30th, 2020
Vanaf 1 juli mogen wij weer open! Op de voorwaarde dat de verspreiding van het coronavirus onder controle blijft. De overheid bepaalt dit definitief in de laatste week van juni.Daarnaast heeft het kabinet besloten dat va ..
Posted on apr 22nd, 2020
Op donderdag 16 april 2020 is Richard Jansman bij een ernstig verkeersongeluk op 51-jarige leeftijd overleden. Richard was met Karla zeer actief bij onze vereniging toen zijn zonen Robin en Stephan bij ons speelden. We ..
Posted on apr 19th, 2020
Hoe zit het nu precies met al die voorschriften voor de service? Wie mag er een time-out nemen en wanneer? Wanneer is het een let en wanneer een punt? Antwoorden op deze vragen en vele anderen krijg je op de website ww ..
Posted on mrt 13th, 2020
Beste leden, Volgend het overheids- en bondnieuws hebben wij als bestuur in navolging van eigenlijk alle andere sportverenigingen besloten om onze zaal tot en met 28 april te sluiten vanwege Corona. Dit is 21 april v ..

Sport en bewegen is belangrijk en bovendien leuk. Dat geldt voor iedereen, zeker als de jaren wat meer gaan tellen. Een actieve leefstijl en sporten draagt bij aan het voorkomen van gezondheidsproblemen. Het houdt mensen in een goede conditie en zorgt voor sociale contacten. De 55+ groep wordt in samenwerking met Stichting Wijz georganiseerd.

Elke woensdagochtend is er een speciale tafeltennistraining voor 55+ onder leiding van Jaap Ruiter. 

Voor de 55+ leden is er een apart lidmaatschapstarief van slechts € 38 voor een half jaar. Wilt u competitie spelen dan betaalt u het reguliere lidmaatschapstarief. Hiervoor kunt u ook buiten de woensdagochtend groep om trainen.

U mag altijd komen kijken, wilt u zelf spelen? Leuk! Meld u dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dag Tijdstip Activiteit Trainer Locatie
Maandag 19:00-20:15 Training Senioren 1 (competitiespelend) Ton Centrum
Maandag 20:15-21:30 Training Senioren 2 (starters en recreatief) Ton Centrum
Dinsdag 20:00-23:00 Competitie / Vrijspelen   Centrum
Woensdag 19:15-20:30 Training Senioren (selectie) Hans Centrum
Donderdag 19:30-20:45 Training Senioren Quiryn Centrum
Vrijdag 20:00-... Competitie / Vrijspelen   Centrum
Zaterdag 14:00-... Competitie senioren landelijk   Centrum

 

Wil jij ook ervaren hoe leuk het is om te tafeltennissen? Kom 4 keer gratis trainen!

Dit artikel zal hoogstwaarschijnlijk basisinformatie bevatten over de Senioren. Wanneer dit artikel niet gewenst is, maak dan van het menu-item "Senioren" het menu-item "Scheidingsteken" in plaats van "Individueel artikel". 

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.